hijacking

Enligt CCM skall man vi hijacking resonera med kaparna och säga att deras krav är orimliga. Det låter som en sund idé. Vidare skall man hålla dem mätta och glada.
Flight Academy är väldigt trevligt, mycket fina lokaler! Synd bara att de är en bit bort men man får ju inspiration av att ha Arlanda utanför porten.
Fått min fina väst som jag skall bära när jag spatserar på plattan. Om jag skulle ha ett ärende dit. Den är stor och gul med reflexer.
Varit hos Anna Kusin och ätit mat och druckit rosé samt blivit förevisad Kristineberg, nu är jag mätt, belåten och TRÖTT.
Godafton.

flygvärdinnekurs

Ja nu har man avverkat första dagen och tro det eller ej men en liten rullväska fick man dra med sig hem :) Skall börjas i tid. Har fått alla kläder som beställdes också så nu har garderoben vuxit ansenligt och jag är slut efter att ha kånkat hem alla grejer. lovar att det kommer komma en fotosession på detta senare!
Fick även den mindre roliga nyheten att just vår kursomgång ska hålla till ute på Flight Academy, nog för att det är mycket coolare men det betyder att det blir mycket längre resväg. Nåja, glassigare lokaler där ute iaf. Idag har vi suttit på Munchen-bryggeriet och matats med info. Känns riktigt kul och det är verkligen som en skola, vi känns som en klass och om 4v kommer vi få våra vingar i en ceremoni med skumpa, pompa och ståt.
Tydligen blir det flyga av som prao ganska snart här, spännande! :)
Alla verkar taggade och glada så det här blir en rolig tid!
Nej nu finns det ett tomt kylskåp att fylla och en promenad att promenera.

ljuva söndag

jaha. idag bär det alltså av mot nya höjder bokstavligen talat. Imorgon börjar flygvärdinneskolan minsann. Blir intressant det här, än mer intressant är min resväska. Som vanligt verkar väskans volym inte motsvara mina kläders...Vet inte vad det är men av någon anledning blir det alltid en spänningens minut när den skall stängas.

Nu skall jag äta jordgubbar, kvalitetsfrukost. jojo.

mina ord till trots

..så blev det yran igår..Var inne i stan under dagen och inhandlade tre par skor, bla ett par anatomiska fina skor m.klack som jag ska flyga i. Det ni! Sen blev det 2 par till, är det rea så är det!
Träffade på Carro m.sällskap och tog en latte på News, då började mina tankar om att kanske glida in på yran under kvällen iaf att ta ny banor. Så på vägen i bilen slog jag en pling till ellenor och vi bestämde oss för en nykter afton. Blev inviterade till Björn på Gröngatan där vi väntade in Lotta som kom körandes från Uppsala, sen bar det iväg på en förfest i ett jättetrevligt hus. Mitt i stan och supermysigt, där blev det lite vinsmuttande men mest som en social grej. Sedan bar det ut i regnet med Ellenors sjal uppspänt ovaför våra huvuden som ett litet grön-guldigt tält.
Förutseende som man börjar bli, så hade jag på mig en stickad lång tröja och tyckte synd om alla tjejer i 16-18 års åldern som trippade runt i högklackade sandaler och korta klänningar....Varför har man på sig det när det är cirkus 12grader ute? Iof sig var man säkert lite åt det hållet själv också....Men om det hällregnar?
Nåja, spanade in Timbuktu, The Hives, Sahara Hotnights och ett engelskt band som jag inte kommer ihåg vad det heter. Hann också med att dansa lite till Marmelad-Orkestern och Feejk.
När man är ute och är nykter blir man otroligt hungrig, väldigt snabbt dessutom. Som vanligt är jag helt galen i hamburgare som man köper ute sådär, vet inte vad det är men något är det om är speciellt med att äta hamburgare när man står och halvfryser ute i sommarkvällen.
Efter 03 drog vi oss till tonerna av Lisa Ekdahl hemåt, nyktra, frusna, trötta men nöjda med kvällen.
Väl hemma hittade jag en påse nybakat tunnbröd och med lite bregott havssalt samt ett glas brämhults juice kändes kvällen fullkomlig.

Idag packar jag min väska...Försöker få ner kläderna utan att glömma alltför mycket. Försöker också tänka att det är inte hela världen om något glöms, man kan ju faktiskt köpa nytt..och det kommer jag ju göra i vilket fall...
men jag kan inte leva utan mina röda hush puppies!


det bästa med landet...

...är att man kan kliva upp ur sängen, gå ut i stallet rufsig i håret iklädd hoodie, trosor och flip-flops haka fast 4hästar, ha några löshästar och sedan bege sig mot hagen. Ingen ser en, ingen anmärker på att det kanske är dumt att inte ha några riktiga kläder. Ingen anmärker på att det nog är dumt att gå i flip-flops. Ingen anmärker på att man kanske inte ska leda 4hästar och ha ett gäng lös.
Ingen ser mig överhuvudtaget.
Jag gillar livet på landet sånna här mornar!  :)
image169
my homies.

djävulens redskap

image168
"Hallå där! Vad görs? Må gott. Kram"

kvalitetstid för mig själv var det ja...skärp mig.
Nu ska jag ta på mig min Hard Rock Café Bejiing t-.shirt. mina Nike-shorts som jag egentligen tror är mammas och sen ska jag ta min mp3 och gå ut på min själavandring,
Sen ska jag nog ta en aftontur med Stjarna.
Satt förresten på bryggan i någon timme och njöt av solen och låg på magen för att samtidigt kunna kika på livet där under vattenytan, massa småfisk som gled omkring i det blå, verkar vara en relativt bekymmerslös tillvaro.
Bevakade några barn som var ute på en fisketur och blev nästan lite avundsjuk när jag tänkte på att de säkert funderade på att de snart ska börja 2.an eller 3.an eller så...tänk att få en dag i lågstadiet igen!
När man kunde ligga raklång över sin bänk och skratta så man nästa kissade på sig och när man med största omsorg valde bänkpapper och skulle ha en lista i sin bänk över vilka man skulle kunna tänka sig att fråga chans på och när ens största problem var att ta längskidorna på bussen.
Apropå det motsatta könet, Vad lätt det var då...utbudet var killarna i klassen eller ev. kunde det sträcka sig till ngn klass över eller under och inte krävdes ju någon närmare förklaring om man svarade nej på någon förfrågan heller....Ta mig tillbaka!
Nej, som sagt nu skall jag stänga av radion som helt plötsligt skrålar ut någon jojk och en finsk reporter som låter sprudlande glad. Nu skall jag gå ut.

kvalitetstid med mig själv

I afton skall jag ha kvalitetstid med mig själv. Äta choklad, gulla med mina hästar. Läsa en ny roman av Kajsa Ingermarsson och helt enkelt ta mig en funderare och en långpromenad. Sitta på bryggan och bara titta på vattnet, promenera långt upp i skogen.
Det är väl ändå speciellt, när man är så djupt in i skogen att man inte ser annat än träd, man hör inget annat än skogens invånare och vinden sus i träden, man känner inget annat än barrstigen under skorna och en och annan knotig rot som letat sig fram genom markytan. Är väl sådana stunder man inser att det inte spelar så stor roll vilken väg livet tar, för hur det än är så har man ju detta andrum att ta sig tillbaka till. Saker och ting brukar ju alltid reda ut sig..eller blekna och med ens inge en annan bild  än det gjort i ett initialt skede...liksom suddas ut till en bild som kanske känns mera överkomlig. En bild som helt enkelt passar bättre in i min minnesbank.

Dessa dagar är underskattade, de dagar när man har tid och plats för sig själv. När man ger sig tid att andas och tänka efter. Få lite perspektiv. Jag lovar ständigt mig själv nya andrums-dagar, sen glömmer jag det och hastar vidare i livet.
För sån är jag, fort ska det gå! 

Hur får man den här typen av tankeverksamhet att inte låta pretentiös?!

slår ett slag för nykterheten!

Igår blev det en nykter utgång för mig och annso. Drog in till staden så vi ganska lagom hann med att glida in på Marmelandorkestern. För ovanlighetens skull höll vi alltså en nykter framtoning vilket inte är helt likt denna duo men det var hur kul somhelst ändå. Det mest chockerande med att vara nykter är att man inser vilken hemsk miljö det egentligen är, musik som dånar, varmt som en bastu, ingen luft och klissigt golv. I övrigt var det dock bara grymt kul att kolla på alla som idag ligger med huvudvärk när jag själv skall ut och spänsta!
Vädret är underbart idag så jag funderar på att övertala någon att bli min kanot-kompanjon. Jag och modern skall dock åka in till staden och uträtt några ärenden också samt dra en favorit i repris från fjolåret, Självplock på jordgubbar på Rödön! Mums!
Måste köpa skor också som jag kan börja gå in för flygandet så man inte står där med helt nya skor och får genomlida jordens kval här framöver.
Nu skall jag fortsätta dricka min Brämhults och njuta av att jag ser ut som fräscheten själv! :)

till ellenor

image163


Du är så snäll och rarDu är den bästa vän jag harMin bästa vän kommer du förbliFör ingen har så kul som viVi hittar alltid på en massa tramsOch om vi bråkar blir vi alltid samsDu är den bästa vän jag har



image164

image165

image166

Gillar dig fast du inte kan dansa huvud-axlar-knä och tå.

ödesdigra måndagar

image149
Måndagsklubben.
Igår trodde vi att vi skulle avnjuta en god middag, gå ut i goda vänners lag, gå ner på stråket och sippja på en cider...Ack så fel man kan ha. En turbulent afton som jag i det närmaste skulle kunna likna vid en konstig dröm. Absolut allt hände och jag lyckades på någotvis bli dumpnings-drottning denna afton. Tyckte egentligen inte att jag gjorde något men tydligen dumpade jag 2personer enligt dem själva.
Men iaf för att ta det from the very beginning;
image150
Efter ett bejublat och omtyckt besök på Willys så lagar vi ihop en smarrig kycklingsallad och ellenor kan lyckligt sätta sig till bords för att mätta sin tomma mage.
image151
Med nya krafter bränner hon av en dansbands-karaoke med mig som bakgrundsdansare.

image161
shake what your mama gave ya!


image152
Jag är mäkta imponerad.
image153
Linnsan vill ha lockar och jag är inte sen på att ta på mig uppdraget.

Sen ringer Björn och talar om att vi har en skjuts som kommer och hämtar upp oss inom en halvtimme. Vilken service! Väl där är det galej med grabbarna Grus innan vi drar ner på stråket. Tyvärr dokumenterade vi ej då ellenor sprutade på mig Ajax Proffesional och sedan strök mig med Björns strykjärn.

image154
Ellenor får lite hjälp på traven med Rosé-vinet.
image155
Brodern får den äran att dricka min goda medhavda Chardonnay ur en PET-flaska.
image156
män emellan.
image157
Linn och jag relativt städade.
image158
Ellenor är lycklig i soffan.

Sedan bar det iväg ut och där var ju allt rena rama cirkusen. Alla verkar som galna när man går ut en måndag..Sällan man upplever så mycket konstigt på så kort tid. Stråket var välbesökt och var fint drag i Lime-tältet där vi hängde. Efter stråket slut fick dock vakterna vid grindarna för sig att jag inte skulle få komma in igen för jag hade tagit mig en liten promenad. Efter lite övertalan där jag deklarerat om jag ej fick komma in så skulle jag då stå med dem resten av natten fick jag då komma in, samla ihop skocken och sedan bar det hemåt till nachos och kycklingsallad.


Dagen efter:
Jag och Linn som båda verkar lida av det här pigghetssyndromet som bara 1 på 200 har vaknade 06.45 och kom fram till att vi måste vara lite spirituella. Drog därför igång lite indisk yoga-musik och la en ansiktsmask gjord på äggula. Fult normalt beteende efter en ute-kväll...hm....

image159
Hahahahaha..ser ju helt sjukt äckligt ut!! :) men är jättehärligt.

..och nu är man hemkommen och jag funderar på att gå ut och palla lite jordgubbar och måste väl ta itu med problemen jag lyckades skapa mig under natten utan att ens anstränga mig.
image160
Vi är så coola.

stråk igår

Igår var det så äntligen stråkdags, östersund visade sig från sin bästa sida. Solen sken och trots mina enligt en del lite väl korta shorts så frös jag inte ett smack. Jag tycker om korta shorts, that's hot! :)
Blev en trevlig middag hos Sara, tacos o finfin efterrätt. Tävlade lite i någon musiktävling och jag skäms nästan när den enda artist jag liksom helt spontant utan att få hjärnsläpp var dr Alban...och självklart var det "Hello Africa" jag brände av...Måste börja plugga MTV...
I övrigt spanande vi in brodern o co. Var lite dåligt med folk i början men fylldes på allteftersom de spelade och var riktigt bra i slutet. O'learys är ju som vanligt hemvändarens Mecka, men alla börjar bli så unga..eller vi så gamla? Jag vet inte jag, men himla kul att dansa! Innan hemgång träffade jag Björn och lovade ju så stort att jag, Ellenor och Linn ska komma dit imorgon på något party. Var det var fattade jag dock inte riktigt men det löser sig väl.
Som vanligt vaknade jag före åtta imorse, pigg som en lärka så jag tog mig en morgonpromenad...Jag måste ha något allvarligt fel, sover så otroligt lite men blir inte trött.. Nu ska jag lägga mig i min baden-baden igen...
Ciao Ciao!
image148
mitt försök att få lite Holly-svall....nåja, ingen 10p men iaf inte ap-platt!

Hoppas du mår bättre idag Marita!!!

packad och klar

hoppas jag på att bli senare under dagen. Sitter precis med min färdiggjorda tipsrunda och känner viss tillfredställelse att jag faktiskt slutfört 10fina frågor.
Igår var Anders här och vi tog en liten skogstur med Napoleon och Stjarna, gick kanonfint det. Bra jobbat Anders! Blev både tölt, galopp, trav och en gnutta pass. Såg 4 rådjur också, en rådjursmamma och 3 små finingar som spanande på oss i björkriset. Sedan fick jag håret fixat så nu är jag aningens somrigare på huvudet.
Lyssnar precis på melodikrysset...sånt är ju lite kul egentligen. När jag börjar flyga nu så ska jag börja lösa korsord, på ett seriöst sätt. shoot så allmänbildad jag ska bli.
Varför är det så kallt, kom fram solen!
Ring mig ellenor, på stubinen! :)
See you tonight fellows!

tipsrundornas okrönta drottning

då jag utlovat en tipsrunda eller snarare propagerat för en tipsrunda inför lördagens sammankomst så tänkte jag ta mig i kragen och ordna en sådan idag.

Bitande kallt men uppehåll.
Vad har jag annars för mig då förutom denna bittra klagan på vädret, i förrgår blev det promenad med bror och sedan en snabbis på Kompa för lite spel. Gick dock skit rent ut sagt för mig och bro som skulle kompanjera i samma lag. Han sa att han gick in för att tänka som mig men med all önskvärd tydlighet så gick inte det speciellt bra. Nåja, kul var det och något förvirrande med kategorin "Bond-visor" alltså Bond som i James Bond....visade sig sedemera vara barnvisor men det är en annan historia. Igår kväll tog jag och annso en promenad och sedan kom ellenor och fick lite mat. Sedan spanande vi film tills vi låg som överkokta spaghettis i soffan, trött och slö som attan. Dock lyckades jag och Sandra kolla igenom "De Bannlysta" skrattandes så vi kiknade...det är den typen av humor som familjen Gardmo besitter..Vårt andra stora nöje i livet är nyhetsprogrammet "Klartext" då blir vi fullkomligen omöjliga och ligger dubbelvikta över köksbordet.
Baltasar växer så det knakar och har fått jättelång man, för sin ålder alltså. Blir en riktig liten kalashäst det där :)
image147
kostymbyte.

wei internet är tillbaka!

Efter en vecka utan internet på grund av vår herres vädersvrede känner man sig nu priviligerad att man faktiskt kan nå ut i världen igen. Inte för att jag egentligen lidit av att vara utan cyberrymden utan mera att man känner sig lite mera up to date när man faktiskt kan slösurfa lite. Så vad har jag för mig. Flyttat delar av mitt bohag till stora staden och snart är det kursstart och jobbdags! Men innan är det ju dags för det traditionella firandet av Storsjöyran och stråk.
Undertecknad har bunkrat med vin och baccardi och ser nu framemot att i goda vänners lag inmundiga det nämnda. Jag kommer bli full och fin.
Nu skall jag spänsta i den kylslagna julivinden så att jag kan leva upp till det sistnämda adjektivet.

kanske har de en & annan flitig nisse

för nu har det äntligen hänt något. Rasslade till och vips jag är visst antagen på KTH, men det ska jag ju inte ägna mig åt i höst. Ska se om man på något inställsamt vis kan få behålla sin plats till nästkommande höst eller om det bara är att hoppas på att man har samma flyt nästkommande gång...Nu ska jag ta en promenad i drippandet och droppandet med min kära granne Linn. Tröttheten börjar ge med sig, kanske är man snart frisk som ett fån igen så man kan börja njuta av att plåga sig själv lite med några springturer.
Såg förresten att rutiga shorts är modernt så det förslår, jag är nog ganska inuitiv  ändå.
Talade med TUI idag och oh en sån härlig man jag pratade med, vilken telefonröst. Smälte som en mjukglass där ett tag...Nej som sagt, dags att dra på sig sina tretorn.

sega Vhs.......

Vhs är en jäkla tomteverkstad....
 Att det ska ta sådan tid att skaka fram ett antagningsbesked. Incroyable! Inte det att jag är så himla beroende av vad det står där, jag ska ju flyga :) men jag vill ändå veta hur jag står mig i konkurrensen...Men vhs alltså. inkompetenta så det förslår.

inte äta för mycket godis

varför ska det vara så jobbigt att skapa sig en god karaktär?
Lyssnar på presenten som min bästa vän gav mig igår. tackar dig på mina bara knän för ladies and gentlemen det är en mycket vacker och finstämd present jag fått :)
Jag ska köpa en ny säng och har nog kommit fram till att jag ska köpa en sängstomme, måste köpa kuddar som jag kan trä mina fina omanska kuddfodral på också. Oh en sån orientalisk bädd man kommer ha sedan!
Blir troligen en stockholmsfärd här i veckan sen måste jag nog tacka ja till en vinafton i Bomsund också :)

en riktig vän

nu skall jag hylla min vän. Ellenor, tack för den storstilade och själsrensande promenaden!
Den behövde jag efter mitt vecka från en plats jag absolut inte känner lust att besöka.
Roligast var dock när vi gick förbi 2 personer som Ellenor var tvungen att heja på, jag kollar lite slött på dem och förstår inte varför Ellenor måste vråla "Heej" när de inte svarar. Jag tycker rentav lite synd om dem och tänker precis säga till henne att det är några polacker som inte förstår språket så jag väser;
-Vad håller du på med, känner du dem eller????
-Jaaaa.....de är ju ******* och *******. (som jag  också borde känna igen då jag såg dem varje dag i 9år på grundskolan och de är verkligen inga extraknegande polacker)
Jag har nog verkligen ingen koll. Såg dessutom ut som en lodis, en jättestor Hemsedal-hoodie och min militärgröna mössa nerdragen lagom så de små diamantörhängena kunde glittra lite...var nog endast de som glittrade dock.
Nu ska jag lyssna på min fina present som ellenor gjort till mig sen ska jag sova och inleda en ny och förhoppningsvis mycket ljusare vecka! Jag är ju egentligen en glad person.

Dä ä nå hej mä nä rå.

image146
jag behöver rekreation

den enda lerpölen i jordgubbslandet

Självklart lyckas jag med bedriften att tappa mobilen i den enda lerpölen som existerar i vårt jordgubbsland. Tack gud för att det är nymåne i afton!
Fikat med Kim och Anna på News, trevligttrevligt. Alltid kul att ses och reflektera över tiden som gått och inse att inget gör man som man tänkt men att det kanske inte gör så mycket så länge man trivs och tycker att man lär sig något...För visst är det så, livet skall vara kul!
Planerade en liten sammankomst under stråket vilket kommer bli jättekul!
Ta det lugnt med Singstar och alkoholen i afton nu tjejor!

I övrigt sprang precis en liten lurvig och kanske det mest utmärkande draget för stundom lerig pumi förbi min stol och jag inser att jag denna afton som jag spenderar i min ensamhet kommer få torka massa små spretiga tassavtryck på köksgolvet.
Kvalitetstid för sig själv eller vad kallar man det? Man råkade missa att alla andra har ett liv denna afton :)
Känner dock av sviterna av den uttjatade förkylningen och därav har jag beslutat att det blir huvudet på kudden och händerna på täcket tidigt i afton. Kanske ska lura mig igenom någon bok. Har en Håkan Nesser som väntar i bokhyllan som kanske inte vore så tokig. Eller ta itu med mina broderiambitioner som hastigt och lustigt avtog i ett av gästrummen som jag temporärt använder som min syateljé. Jag har så otroligt mycket inspiration egentligen men ingen riktigt vilja eller handlag att fullfölja dem, jag borde bli konsult. Bara komma som en idéspruta med uppslag som någon annan sedan får förverkliga och jobba med.

Oj, nu riktigt ösregnar det för första gången på hela sommaren. Vi har ju faktiskt varit förunnade att riktigt soligt och varmt så nu känns det nästa lite småmysigt med det här regnet.
Förresten var det lite roligt häromkvällen då jag och Sandra skulle se "stolthet och fördom", lyckades först missa de första 25min innan vi satt bänkade i soffan då, efter cirkus en kvart, kommer min fader in och tänder lampan vilket gör mig riktigt irriterad när vi redan blivit försinkade i vårt filmtittande så jag vänder mig om och med överdrivet grimaserade ropar jag MEEEEEEEEN, bara det att det i samma sekund kommer in två unga män från Viasat och får mitt "MEEEEEEEN"  kastat i ansiktet.
Jag är en mycket varm och välkomnande person.

I övrigt intet nytt på fronten. och jag är nog lite småsur eller okej ellenor jag är sjukt irriterad!!!!!

9 svärd

nu vet jag varför detta kort förföljer mig. Är ju exakt som det är! Fått det igen...+ en upp och nedvänd prinsessa i svärd....fast regnet är här! Hallelulja!
För er som undrar så är det tarot det här handlar om...
...kan inte sova som vanligt klockan äro 07.05 lördag morgon...Denna morgonpigghet sägs dock vara en asset i mitt kommande jobb så det är ju iaf ngt positivt..

Den här veckan har i övrigt varit en veritabel skitvecka, jag trodde den skulle utvecklas till något positivt men istället har den varit avgrundsartad, Nu tänker jag gå ut i mitt sängrufsiga hår och tjyväta jordgubbar i sommarregnet.

Förresten ha det så kul i Båstad Nina! Ta det lugnt med hanarna och flyt inte bort! (varken i regn eller annat!!)

kreativitet

Slölyssnade på Lene Marlin i min säng under en filt fortfarande halvsjuk och bling! så fick jag en idé.
Jag ska brodera. Ser redan hur sjukt snyggt det kommer bli. Trots att jag varken kan brodera eller har någon beskrivning, men det löser sig. Jösses här skall det skapas kläder eller ja, piffas till iaf.

eländig

är jag fortfarande. febrig och snorig och öm i öronen. Det enda ljuset på den i övrigt nattsvarta himlen är det kommande kruskalaset!
Nästan så att man som sagt ska jobba upp sockerberoendet ordentligt så man riktigt kan njuta av det.
Idag skulle jag egentligen varit på museum och kikat på en utställning som en del av familjen figurerar i. Blir dock inget med det eftersom jag känner mig som ett gammalt luggslitet museé-föremål själv.
Skulle ju ha blivit Boda Borg idag men blev lite förhinder med det och jag är ju febrig så jag hade nog inte varit någon tillgång heller direkt. Får spara lite på det! Ta det som uppvärmning innan någon dag på stråket? Vad tror ni? Med lite flyt kan man kanske smila in sig hos brodern och få glida in snabbt och smidit iaf där de håller hov på stråket.
Annars, vad händer annars? I princip ingenting, dagarna går och snabbt går det. Har ju ägnat mig åt att sälja lite hästar här så i timtal har jag pratat i telefon och skrivit långa mail till hugade hästköpare.
Jag och Annso har ju gått några av våra longdistans-promenader, lustiga är att man märker inte att man går riktigt men vi pratar väl så mycket så hjärnan hinner inte fokusera på vad kroppen gör.
Jag och sis kollade på en halvrolig men konstig film igår med Adam Stiller, "Click" vet egentligen inte om den var så bra.
Nej, måste ta och hyra Nina Frisk och börja öva in rätta movsen, man skall ju trots allt plocka till sig en och annan pilot ;) För de är ju så stiliga i sina uniformer!
Man får se till att inte ha med sig matsäck när man går på restaurang.

Förresten, jag hade tänkt ha en pizza-kväll innan jag drar, troligen nästa vecka någon gång eller början på veckan efter det. Vill ni göra pizza i bryggstugan?

Nu ska jag börja gå in mina zebrarandiga skor.

image145
hej kompis.

fotokonst by Maddi

image144
ett av verken i min utställning "Gömda Ting"

Nu får vi se om vi har några konstnärssjälar som läser här! :)

i sjuksäng

idag har jag feber och min dator har fått ditt virus ellenor, fast jag fick det från dig annso. Kanske blev jag av med det när jag körde mitt eminenta virusprogram men jag vet inte. På min feber biter dock inget virusprogram. Febern har jag fått från pappa som tydligen ätit på någon restaurang där han påstår att han blivit smittad via maten så nu vill han ringa dit och klaga för maten var inte ens god, men jag då? jag fick ju inte ens någon mat. Jag blev bara sjuk. suck. Nåja, ligger på altanen och läser böcker, just nu läser jag en bok som heter "Den tändande gnistan" som avhandlar hur olika produkter, fenomen samt varumärken får sin genomslagskraft beroende av olika sociala företeelser och konstellationer i samhället. Har precis avhandlat kapitlet om att utbrändhet är en social epidemi som fick sen genomslagskraft först när begreppet myntades och är som mest utbrett hos människor som faktiskt inte har speciellt fulltecknad agenda. Intressant!
Inte intressant att solen strålar dock och jag ligger med bomullshuvud.

bli med madrass

nu ska jag och mamma visst kolla in sängjätten för jag ska tydligen få en ny säng. Det tackar vi för. Har beställt lite mer lektyr nu, Kajsa Ingemarsson du äro min favorit just nu.
Ryktas att man ska springa i afton också...springa bort alla blåbärsmuffins som man stoppat i sig så man kan läckra sig lagom mycket när värmen kommer tillbaka.
Det känns så konstigt att jag inte har något jag BARA måste köpa för att överleva. Det känns sjukt konstigt till och med...
näpp dags att ladda mp3n. Funderar förresten på att börja läsa en svensk ordlista, tänk va kul att lära sig kanske 3 nya ord varje dag.
Jag kommer inte bara vara helt fantastiskt verbal, jag kommer vara så talför att ni kommer tappa hakan.

image143
hittade bilden i min mobil från okänt tillfälle, undra vem jag försökte snärja och om jag fick hugg? :)

Hm. nu känns det som att ni kommer tycka att jag satte in den där bilden för att jag tycker att jag är okristligt söt på den....Fast å andra sidan är ju den här sidan en evighetslång ego-tripp. Här kan jag berätta allt ur ett galet subjektivt perspektiv är inte det lite lyx?
Jo det är vardagslyx, förresten apropå lyx, köpte den nedra ELLE Lyx och blev obotligt besviken, Jag säger bara, Vad, Vad är det för lyx med 50sidor reklam? Vad är det för Lyx att läsa om något hotell på Mauritius och typ en lista med världens dyraste bil? Jag trodde det skulle vara liksom en massa härliga tips om hur man sätter guldkant på vardagen....snygga bilder och ren visuell njutning. Men vad fick man?
-Jo, en reklam med en hårig Breitling-beklädd arm. Tack. Man kunde väl åtminstone kunnat få se vem som var armens ägare....


smarrigt

ups and downs:

Helgens ups: nötwok med blåbärsaioli och hjortronchutney. En höjdare, mums va gott.
downs: Kanske flyttar min sagoponny snart :/
image142
mylta kan man gör mycket gotta med!


Nu skallrar rutorna här på huset. Brodern och co bygger en baslåda som inte verkar gå av för hackor.
Nu är det inte länge kvar tills jag får dra på mig flygvärdinnestassen :)
Skall bli underbart att legitimt få ha sin spegelmin ;)



RSS 2.0