änglaspel

Igår tyckte jag själv att jag skrapade ihop vuxenpoäng när jag köpte ett änglaspel på NK, det plingar så fint och sprider julstämning här i Aspudden. Gjorde stan lite lätt med Linus o Maria, kollade på pynt och fick lite julstämning. Dock blir det nog en tripp till Ikea för att köpa lite mera pyntpynt om man säger så, köpa julgranskulor för en halv förmögenhet känns inte så lockande speciellt när man inte ens har en julgran.
Allt var frid och fröjd till vi bestämde oss för att ta en liten paus i gallerian och jag bestämde mig för en latte, tog en evig tid att få den, lustigt nog hann Linus få sin lasagne innan jag fick min latte! Vad är det som kan ta sån tid med en latte??!! Iaf kommer den efter sisådär 15min och servitören flinar o ser helnöjd ut, tack tycker jag men efter att jag druckit den började jag må illa, kändes som blodtrycksfall, illamående och allmän yrsel, allt på en gång. Så passa er för långsamt gjorda hazelnuts latte....med viss ledsagning tog jag mig dock hem, där duktiga Mie lagat middag så käkade lite och sedan blev det filt, (eller PLÄD!) lite tv och msn innan jag stöp i sängen.
Mår lite halvklent idag med men imorgon flyger jag till Egypten så får jobba på att bli frisk idag, dags att stryka uniformen igen mao.
I fredags blev det lite party med Nina, besökte Caféet och ja, Maria jag ska sluta gå dit ;) hahahaha.
Ett under att vi ens tog oss dit, ishinna på kullerstenarna i kombination med högklackat är sådär kul men lirkade oss dit iaf. Dansade och drack drinkar men tydligen börjar åldern ta ut sin rätt för strax efter 2 var jag trött och dödshungrig, en snabb visit till Max, fixade en hamburgare sen lirkade vi oss hemåt....Nu har jag fyllt partykvoten för denna månad...Nu blir det på sin höjd några aw och glöggpartyn...alltså hemma i Sverige.
Börjar snart bli dags för julklappar, såg några jättesöta dockor som afrikanska barn gjort som jag blev alldeles rörd av...Men frågan är om ni vill ha sånna i julklapp?
Nåja, hinner med en vända förbi Thailand innan det är dags att gå på skattjakt under granen.
Idag har jag faktiskt måndagskänsla, annars brukar det vara svårt att få någon vardag i det här jobbet. Man får ingen tidskänsla överhuvudtaget.
Saknar hästarna riktigt ordentligt nu men hoppas på att klara mig från utkallning på stand-by så har jag Globen Horse Show i helgen att roa mig med. Hade helst av allt sett kuren men blir fredagsföreställningen, blir säkert också kul. Se små raggsockar igen.

image268
mitt fina änglaspel som sprider julefrid.

image269
Mie kockar, supersmarrigt!
image270
Maria på besök

image271
allmänt eländig.

image272
fredagskvällen, med några glas rosé i kroppen

åh....

...grannen har tjuvstartat med en adventsstjärna. Nu måste jag också köpa en, imorgon ska jag köpa lite julpynt. Ett änglaspel ska jag bestämt ha också, även om det nu är ngt som mest 50+ köper så ska jag ha ett baske mig. Precis tränat, var på friskis o svettis i Hornstull och hade en supercharmig supergay gympaledare, jag blev så glad av honom så jag fnittrade genom hela passet och sken som en sol. Jag är lite sån när jag tränar själv, får glädjerus och skrattattacker. Nu log vi ikapp han o jag, när det kom till en lite africa-inspirerad låt och jag drog på några rumpskakningar sken han upp och sen var vi bundisar. Det här passet ska jag gå på fler gånger om jag lyckas vara hemma en lördag.
Ikväll ska jag o Nina ut, det ryktas om ett nytt ställe som är öppet till 5, låter lovande. shake that ass with me. I övrigt har jag nu köpt stövlarna som jag tidigare inte hittat, jättefina. Hittade dem i det nyöppnad galleria i Skärholmen, var väl sådär peppad när Mie tvingade dit mig men sedan handlade jag snabbt för en fin summa stolares. Men dessa stövlar är verkligen fina, är jättenöjde. Kanske lite dyra, men jag gillar dem skarpt så då får man ju slå till även om det svider.
Igår blev det glögg o lussebulle också, gott! Får man vara hemma i helgen utan att bli utkallad på stand-by så ska jag gå på Globen Horse Show med mamma o Sandra, så hoppas inte att jag måste åka någonstans före fredag. Har hästabstinens, vill verkligen ha en pålle att kamma lite på.
Imorgon ser vi framemot att få en lite längre dag med Linus, då jäklar ska vi spana in julpynt! :)


image264
titta så fint jag ställt upp detta, helnöjd med pjucken som sagt :)

image265
Yo bro! vilken glidare man är..hahahahaha ;)
image266
min senaste blom-kreation

image267
mer jul, ge mig mer jul!


back in winterland

fast var är min snö? Jag vill ha snö, stora dalande snöflingor som fastnar på mössan och som gör vantarna vita.
Stockholm är idag grönt faktiskt, plusgrader och grönt. Vad är det? We don't do grönt i November.
Thailand var väldigt trevligt, känns som ett andra hem lite nu. Roade mig med shopping, trevligt sällskap, snorkling med massa fina fiskar, faktikst några nemo-fiskar :) Åkte long-boat ut till Freedom Beach. Jättemysigt!
Drack för många pina colada och jag, sara o emelie roade oss med att beställa room service efter vår utgång. Hängde på ett Aussie-hak, trevligt och lite mindre she-males om man säger så. Annars är ju Patong lite utav en marknad kan man ju säga.
Ljuvligt väder och tog även en behövlig Thai-massage innan flyget hem igår,
Fick ju även se Helsingfors denna runda, så lite sightseeing blev det där sen en jobbig tur med många sjukdomsfall men annars trivs jag jättebra och det är Superkul! :)
Riktigt glidarliv det här.
image259

image260

image261

image262
image263
flygvärdinne-dieten

packa kappsäcken igen

imorgon åker jag iväg igen, så nu är resväskan framme igen och jag har börjat sondera bland grejerna. Blir en extra dag i solen nu och har ställt in mig på att ta en shoppingrunda i phuket också så blir nog en incheckad väska den här gången. har varit sjukt trött dagarna jag varit hemma men idag börjar jag känna mig som människa. Var och tränade igår, en befrielse för kropp o själ. Saknar verkligen att träna duktigt varje dag, måste skärpa mig så det blir lite mer av den varan!
Ska se om jag hinner med ett danspass idag, nu ska jag ge mig ut på en prommis runt Vinterviken. Få lite luft och sen får jag se om jag hinner med stan. Måste köpa svarta stövlar, dock inte hittat några jag riktgt gillar än, men en dag inom en inte alltför avlägsen framtid så hoppas jag att de står där. Stövlarna som är to die for!
Tack anders för klippet av mitt hår, you are a star! Blev jättefint!
Jag o Mie tog en långprommis igår, gick till Mariatorget och köpte muffins, + - 0 tänket har vi anammat!
Saknar hästarna och snön nu! Kommer nog hemhem nästa vecka en vända och andas lite Jämtland.

Jamtland Jamtland jamt o ständut!

image258
snart kommer jag mina småtussar! snart!

ARN-HKT-BKK-ARN

så var man hemma från första slingan. varit superkul! Phuket bjöd dock på lite regn till en början men fick ändå sola de dagar vi var där. I Phuket har vi bott på Novotel vid Patong Beach och det är väl där man kommer husera stora delar av vinter. Inte mig emot :) Det enda jag ogillar är alla trappor och backar upp till de övre delarna av hotellet, å andra sidan är det tsunami-säkert att bo där uppe.
Jumbon är en big mama att flyga! går som tåget.
ätit massa god thai-mat, badat lite och som sagt legat i sanden. Spanade in delar av Linus match också på ngt svenskt hak. Nästa gång jag åker till Phuket närmare bestämt på söndag så ska jag inleda en shoppingoffensiv!
Till Bangkok åkte vi med Thai, och fick åka Premium och det var UNDERBART! Vilken kärra och vilken kabinpersonal, var som att gotta ner sig i en hästens där, man fick sträcka sig ordentligt för att nå stolen framför. fick god mat och sitta i Thai-loungen innan med massa gotta, snittar o annat att stoppa i sig innan.
I Bangkok var det smällhett så vi gled mest omkring, fick spana in flygfolkets hemliga väskshop, hittade dock ingen väska jag ville ha blivit svårflörtad. Finns dock allt möjligt där allt från Prada till Miu-Miu...
Bodde fint på Holiday in och spenderade kvällen på Tower ngt. supercool bar o restaurang med utsikt över hela Bangkok! Riktigt riktigt mäktigt.
Flygturen hem till Sthlm gick fint, 100 passagerare mindre så servicen flöt på fint.
Nu ska man se hur man pallar tidsomställningen här. Åker till Helsingfors på lör morgon o sen vidare till Phuket på söndag. kul!

image250

image251
image252
image253
image254
image255
image256
image257

Ett gäng bilder från helgen, blev inte så mycket fotat. skärper mig till nästa helg :) Vår snygga Hello Kitty- crew buss är värd att notera!

Thailand idag :)

Idag blir det första turen med jumbon här, jag ska jobba som 3R så har alltså position vid vingarna.
Skulle vi hamna i plurret och behöver evakuera är det meningen att jag ska välja ut en person som ska tassa ut på vingen och fästa ett rep i en liten ögla sen ska vi andra klättra ut och vänta på att någon annan ska komma med en flotte. Högst realistiskt.
Ska dock blir superkul att åka med Anneli o Maria och jag ser framemot sand mellan tårna och solsken i blick.
Hoppas dock att inte ovädret som de snackar om på nyheterna slår till här så vi åker på försening eller dyl.

image249


var är mina muskler?

I ett svagt ögonblick trodde jag att jag var ganska vältränad. Jag hade fel, efter 10armhävningar låg jag som en död sill på marken. Var tvungen att kolla på armarna efteråt, och ja...där finns inte en muskel. förutom att musklerna i underarmen är rel. starka efter att ha burit kaffekannor. Kondition har jag däremot, springer ju en del så nu jäklar blir det lite styrkepass för mig....om ngn månad, då jäklar är jag back in buisness!

image248
...när jag tränade som mest.

standby

klev up 03.45 imorse, har suttit standby här och gör det fortfarande..äter cantuccini och dricker té..det man kan roa sig med och kolla nyhetsmorgon. Förra veckan var lång och helgen var galet efterlängtad när den äntligen kom, trevligt att umgås lite och vara lite social, FAKTISKT (!) hahaha.
Umgåtts med Linus och varit på Ikea och handlat en del med Mie som är min nya kombo och partner in crime, flyger ju hon med så nu ser vi ut som två smurfar när vi trippar hemifrån med våra käcka hattar på huvudet. Uniform är ett intressant fenomen, tydligen ser man ut som en vandrande informationsdisk vilket är lite missvisande just när det gäller fröken Gardmo. Jag kan ju inte säga att jag har stenkoll på att ge direktiv vad gäller hur man lättast tar sig till vissa platser.
Var på Boeing 747 igår alltså jumbon och hade hands on, det är en stor kärra. Fick dock lite panik i vår crew rest där det är meningen att man ska ligga fastspänd i en säng och sova, jag är nog lite klaustrofobisk.
Superkul att träffa gamla kurskompisar!
Jag o Maria tog oss en afterwork på Grodan också, dricka vin en måndag är bra grejer, blev så pass inspirerad att jag gjorde fisksoppa, greksallad och ciabatta när jag kom hem.
I helgen ligger jag utslagen på stranden! Underbart med sol, just nu känns det som en hägring men snart är man där. Ska ta en shoppingrunda i Bangkok också innan vi drar hem igen...Laddad till tusen!
Idag öser regnet ned, hur tråkigt somhelst men ska ta ut lille Zam, vovven jag promenerar med ibland för att få lite luft och litet djur att pyssla med.

image247

RSS 2.0