soligt

idag är det varmt och skönt..suttit på balkongen med linus en stund nu på em. skönt. nu är han på ica maxi och jag pluggar. gäller att ha pli på männen! :)
läser fysiologi och det är ju jäkligt kul..nej..men intressant..bara för mycket fakta...och han som föreläser har tom skrivit vår bok som vi har..så det blir ju lite tjatigt. menmen, mitt glamourösa liv är ju slut nu så nu ska jag läsa massa intressanta böcker och bli en intelligent och ointressant person.
Idag saknar jag att flyga, ligga på en strand och dricka en fruitshake, I like..ska dock jobba på lördag men det är en dagstur till grannlandet så blir inte så solbränd på det..måste dock leta reda på uniformen. annars åker jag mot stugun söndag eller måndag. ej helt spikat ännu, måste plugga lite och vill ju gärna se linus ngt också.



 


munkätartävling

idag är det en kille i för trånga solbrillor som ska trycka i sig 49donuts på 8min...har nyss vetenskapligt fått se att det är livsfarligt att röra sig efter 49donuts...känns som att det kanske är totalt omöjligt att röra sig efter en sån matorgie.
Varför tittar jag på ätartävlingar jämt kan man tycka? Det gör jag inte, ska se Linus match som är på tv4 sport och då får man stå ut med sånt här.
Sporttokig som man äro.
Klarat mina tentor och känner mig som en ny människa, nästa tenta om 3v dock...Karolinska kör ngn form av up-beat tempo...eller som vi brukar diskutera att det måste vara någon form av durkslagssystem...sära på vattnet och makaronerna. Hoppas man är en makaron och en sån makaron som inte slinker med av bara farten.

tittar på en korvätartävling

varför sänder de sånt på tv4 sport...tydligen har killen ätit 22korvar på 10min....verkar helt vansinne.
nåja, min träning gick bra, körde 45min crosstrainer och sen 7min rodd och lite styrka på det,
ska vara duktig och träna lördag och söndag också. så har jag tränat iaf 5dagar den här veckan.
behöver jag med tanke på mitt slack...korvätarkillen kallas crazy legs....och är nu jättestolt.
ja..kan man inte bli mästare i det ena kanske man får bli det i det andra.

bring it on

idag har vi instuderingsdag, tenta på måndag. skönt faktiskt så det blir lite lugnt ett tag! Har iaf pluggat i 5timmar men sista timmen här har jag mest ramlat runt på nätet, druckit kaffe och ätit upp några gamla ostkrokar. När man tentapluggar får man ju vara hur onyttig man vill...så man äter ju massa skit så man får jordens sockerkoma. urk.
Satt i gamla stan imorse med en klasskompis när världens jobbigast tjejduo dök upp och självklart tod borde bredvid oss...den ena tjejen var en bit över 30 och betedde sig som fjorton och tjatade om nåfon kille hon träffade och slängde med sitt långa hår..höll på att bli galen då hon pratade så högt och slängde med håret och gled omkring i sin sidentunika så jag inte kunde varken se, förstå eller höra vad min pluggkompis sa.
Nåja, fick en chai-latte iaf och sen drog vi hemåt vid 12. Nu ska jag gå och träna, hoppas bara att gubben från igår inte är där...ogillar när man tränar och det finns typ 150maskiner lediga med ändå måste någon absolut använda den som är bredvid den man använder. Det är också svårt att förstå.
Linus är på match i afton och jag får se om jag hinner se den, ska se delar av den iaf...sedan måste jag kolla igenom några anatomi-kompendium. Nåja...dags att slita sig från soffan och tajm att inta nautilus.
ciao ciao



anatomi är bra att kunna om man ex. vill stretcha en hund. fast jag vill ju ha en tax så den där arbetsställningen måste bli väldigt knepig. högst oergonomisk!

hoppla hoppla

den här snyggingen bjöd på det mesta, passage, galoppombyten och spansk skritt.



en riktigt showig prick.

RSS 2.0