ledbruten

var ju och red igår vilket var superkul! Oh jag älskar verkligen hästeriet, bra gick det också trots att jag är lite ringrostig. Den lille fläckige sprang så fint och vi fick höra att vi var duktiga!
Så det var kul :)
Nu vill jag rida mera mera mera...men måste bli av med min stelopererade rygg bara..vilken träningsvärk, jesus.

min kompis nu på em



Den här pållen och jag ska snart genomlida ett svettigt dressyrpass tillsammans, skulle ha ridit på en som hette Laurenzo som var vackert brun nu blev det visst en indian-häst. Kanske går det med, bäst att klä mig färgglatt så vi matchar.

apropå fula gamla bilder..

Hittade den här från Rotarys hemsida, alltså varför gör Edda och Gara exakt likadant med benet? :D hahahahaha och varför står jag där som en hösäck..ja det sistnämda var ju kanske inte allför ovanligt men..


av med fotbojan!


Redo att entra skogen!
yeees, uppsatsen är inskickad och jag kan göra helg :) Ska gå en promenad nu tänkte jag, en långis i det sköna höstvädret sen hoppas jag att Mie har tid för mig en stund.
Just det, för att riktigt poäntera vilket härligt liv jag lever så måste jag visa de fina blommorna som Linus köpte till mig när jag tyckte att allt var trist och uppsatsen skit....
Imorgon ska jag rida! jiiiiiihooooo.

Tack tack tack! Så jättefin står den nu på köksbordet och sprider ljuvlig doft. ♥


åhhhh

apropå att få rida och klappa på en pålle :)


Ljufa o Napoleon som numera inte är på Skönvik, Ljufa bor hos Ellenor och Napoleon är hos Anna B och tränar!

standby och mardrömmar

Inatt drömde både jag och Linus mardrömmar. Usch! Det är inte kul. Jag drömde om en svart spöktant som jagade mig och Linus drömde att hans kläder blev stulna när han var och tränade.
Har bokat in en privatlektion på fredag så då ska jag iväg och rida på en häst som heter Laurenzo. kul blir det! Vädret äro skittrist men idag ska jag nog gå på step så jag behöver ju inte bry mig så mycket i det ändå. skönt! 
Nu, nu ska jag skriva uppsats. Göra klart den och skicka in den så jag slipper svarta spöktanter.


helgen med Max Ernst


ingen Max Ernst men utanför Moderna har vi massa vackra skapelser.

Jag och Helena var kultur-nissar till max (!) och spanade in moderna och utställning av Max Ernst, intressant kan det hela sammanfattas. Var på några fler utställningar och det är helt galet vad folk hittar på...en get med ett bildäck runt magen and you'll get the thing.
Kul att träffa Helena, var även på Café Kladdkaka och fikade en monster chokladboll, så stor att jag sen rullade hem.
Jag o Linus har plockat i lägenheten och varit på promenad i höstvädret. Dessutom bakade mycket goda bullar som jag nu sitter och mumsar på. Kom precis att tänka på Loranga Mazarin och Dartanjang, bara hockeyklubban och den blommiga morgonrocken som saknas nu och tehuvan på skallen då så får man ju rätta kanelbullefrukost-känslan. Har stand-by nu men verkar hände niente på den fronten så kanske kan ta itu med min uppsats som helst skall bli klar idag. Wojne wojne.

Tog faktiskt en massa bilder med braa kameran också, ska se om jag hittar sladden till den så kommer det upp lite mer än slöa mobil.pics.

en helt vanlig rubrik

uppe med tuppen en liten galen sång som jag sjunger.....typ. Ja, är vaken och skall iväg och bränna lite på Nautilus kl.09. Känns skönt att få lite träning nu på morgonkvisten. Verkar bli bra väder idag också. Very nice indeed, sedan måste vi påbörja någon form av omstrukturering i hemmet, typ plocka bort en massa onödiga saker. Ut med det gamla och in med det nya! Fick man en anledning att shoppa också :) Idag måste jag skärpa mig och lirka mig in på Sjöstadens designhus tror jag det heter. Såg att de hade en hel del fina lampor när vi åkte förbi där igår, bor iof sig bra 5min promenad bort så är jag inget jätteprojekt om man säger så. På balkongen står sommarens blomster och har dött ut för längesedan, måste ta krukorna och hälla ut jorden...men var gör man sånt när man bor i lägenhet?
Sjukdomsfronten är stabil, jag och Linus är bara lite snuviga. Hallelulja! tycker mest synd om honom som har ett jobb som innebär att man måste röra på sig, sådär kul med bomullshuvud och nästäppa 95% av tiden och sedan kryddar han alltid det med massa andra mera temporära åkommor, såsom halvbrutna fötter och skadade ögon mm. Lilla olyckskråka!
Men jag resonerar som så att man kan bara ha ett visst mått av otur och sjukdom i livet vilket betyder att om något år har vi så mycket tur med allt vi gör att vi kommer bli odrägliga! Hej Knekt!

sitta av en dag

idag känns det som att jag gjort det. Hade egentligen planer men sen blev det inget med dem och jag skaffade aldrig några nya...Borde gå och träna, handlade till taco-middag och stoppade precis i mig en chokladkaka..jag och linus har egentligen slutat med godis i hopp om att vi kanske ska hålla oss friska i mer än en dag i stöten, men ibland får man ju ta en liten treat-dag helt enkelt. Crewoffice ringde och plockade av mig från veckans slinga, så fick standby istället, funkar det med. Kan jag ägna veckan åt träning, känns som att blir jag utkallad så är det någon turnaround bara så. Längesedan jag såg min kusin, måste leta reda på henne. Jag och Helena funderar lite på museum imorgon, dags att bli kulturell och göra ngt konstruktivt! Usch mår illa av choklad, blä. varför köpte jag en sån..vet inte ens om jag var sugen egentligen. Vid närmare eftertanke så var jag nog inte det.
Oh nu blev jag sugen på att rita lite, ibland gör jag det...ganska sällan egentligen men man kan ju få sina infall, sist ritade jag ngt som jag tänker mig är en del av en tapet eller kanske en bit i en gardin eller något sånt.

egentligen inte särskilt fin eller så men intressant och höstig :)..Fått schema idag också, ska åka till Thailand en massa och Köpenhamn.


att gilla hösten

att gilla hösten är ett konststycke, för maken till schizofreni! Ena dagen visar hösten upp en underbar varm solig sida och man känner hur lyckohormonen stiger för varje sekund för att nästa dag dra ner en i en isvak med piskade regn och envis blåst.
Sitter och skriver uppsats, går sådär för varannan sekund måste jag göra 10 andra saker..som att kolla tvättmaskinen, som att skicka sms, som att kolla i kylskåpet, som att snubbla över data-sladden som att stirra ut genom fönstret på det envisa droppandet....
Nu skall jag dock snart gå till Nautilus tänkte jag, träna litegrann se om värsta spindelsjukan är över.
I övrigt måste jag säga att jag bara älskar att kolla på "bonde söker fru", det är liksom så sommarSverige på något sätt. I like.


jag i mitt kortare hår och världens absolut skönaste man snygg som vanligt.

rhodos-resan

en vecka i den grekiska ö-världen m.mor. Massa mat och skön vila, dock med avbrott med ett spindelbett och bula på armen. Hann dock med att se UNESCOS världsarv Lindos med massa söta åsnor som verkade otroligt väluppfostrade. Sände en tanke till lovikavantarna där hemma som inte ens är nära denna grad av tålmodighet som de små grå visade.



blubb blubb...nästa vecka Dubai..work work.

lördags-plugg

Sitter och drillar mig själv i autonoma nervsystemet och författar ett PM som skall vara inne till veckan då jag missar ett web-seminarium när jag är på Rhodos. Är intressant att skriva lite och dimpa ner i fysiologins värld ett tag, det behöver man :) Har väl inte gjort så överdrivet mycket av denna dag egentligen, gått promenad, hämtat ett bokpaket med ny bok av Camilla Läckberg som jag skall läsa på stranden. Bakat tekakor har jag gjort, packat väskan och lagat lunch till Linus som jag knappt sett röken av idag. Han tränar och har match som vanligt.
Igår träffade jag Nina en sväng, alltid lika rolig att göra stan med! Har faktiskt brännt lite stasch sista tiden på kläder och garderoben har fått lite nytt från Vila och Oasis, stickat och mysigt!
Jo, har klippt håret också. Efter att jag akut konstaterat att mitt hår måste vara flera meter långt så blev det drop-in på söder, klippt bort ganska mycket och nu är det rufsigt och precis nedanför axlarna. Såg dock inte klok ut precis när jag lämnade salongen, typ håret stod åt alla håll och jag hade frisörens mässande mantra volym, volym, volym i örat.
I övrigt har jag tränat tre dagar i rad på Nautilus! Jiho! det tar sig, hoppas hotellet har ett bra gym. En timme om dagen har ingen dött av, vad jag vet. Aporpå att dö, svimmade och var snurrig i huvudet i förrgår, stod och skulle intervjua en gubbe när jag började se stjärnor och till sist hade det helt svart för ögonen, aningen lågt blodtryck skulle jag tippa.
Ikväll har vi bokat bord på Di più så det blir middag ute, skönt det! slipper man diska. Se om vi orkar med brunch imorgon också så får diskmaskinen helg på riktigt.



Sånna här små råttor kan man lätt få för sig att börja rita när man pluggar

RSS 2.0