att orka vara kreativ

Snart tror jag att jag har producerat mitt på denna blogg...eller jag tar nog iaf en paus tills jag har ngt vettigt att säga eller iaf tid att ge mig på någon form av kreaivitet och komma med något konstruktivt. Just nu ägnar jag den mesta tiden åt att fundera på vad som egentligen är det jag ska göra, om jag ska köra skola i höst eller efter jul. Jobbar med för och emot principen och funderar på om att leva svärmiskt lycklig är bättre än att tvingas tänka, vara olycklig stundvis för att sedan få en kick. Egentligen innerst inne är jag ju lite arbetsskygg, även om jag stundtals kan uppfattas som fruktansvärt ambitiös.
Nåja, har sitter man med skrovlig hals och skall ha stand-by. Jag ville ju gå på Nautilus....menmen..vad är en bal på slottet som man brukar säga. 
Just ja! En till bäbis har kommit och nästa vecka skall jag hemma och titta på det lilla underverket! en till liten hästnos att bli upp över öronen förälskad i.

Börjar det gå utför när man anser att Ica Maxi är världens bästa affär?

back in Estocolmo

Jaha, tillbaka i staden efter visit till hembygden. Trevligt att se er annso, marita och både sist och minst Ellenor! Ni måste komma och hälsa på någon gång, shoppa er blåa.
En bild från Ellenor lånar jag nu, hon äro en fantastisk fotograf och snart en konstnär likaså :)



Glad Påsk tänkte jag skriva men det är ju då från midsommar (kunde man kanske gissa av kransen i håret..)

back in Sweden

Tillbaka i Sverige efter F. Emiraten och Thailand, very nice. Superkul slinga, skidåkningen i ski Dubai var höjdpunkten och nu kan man skryta med att man uthärdat 55 graders värme!
Dubai var galet varmt och galet i sig. I Thailand roade vi oss med spöregn, shopping och massa skön massage. Gjorde även fotskrubb som var välbehövlig.
Idag ska jag o Linus åka till Varberg där vi ska på spa och ha en liten Sverigesemester helt enkelt.

På med glajjorna och hit the road.


www.skidxb.com

RSS 2.0