travel in style

inom en timme har jag tagit min väska och plockat ut min tågbiljett á 31kr som tar mig ända hem till sköna jämtland. det ni! Vet inte hur länge jag blir hemma beror alldeles på när jag ska jobba igen men ett par dagar iaf.
Linus åker till Schweiz så jag vill ju inte vara sämre på utflyktsfronten. Näpp, dags att svälja några saggiga havrefras och packa det sista och titta om da man is still asleep.
ciao bella.


tataaa

nu är man tydligen mässvärdinna också, snart kan jag trycka upp ett litet tjusigt kort med epitetet "värdinna" under namnet. Sommaren är slut och jag likaså, jag behöver skog och jämtländsk luft.

jag o mitt glamoruösa liv

jobbat hela långa natten, sovit till 15-snåret och ligger nu i soffan och äter suprememål från Max, är så mätt så jag orkar knappast bry mig att byta kanal. Vinden viner utanför husknuten och jag njuter av mitt högst glamorösa liv ätandes ur en pappåse.

så ska man göra, så ska man inte gör

nu börjar det bli så att jag måste bestämma mig. Antingen tar jag min plats på psykologprogrammet, pluggar på i 5år och har antagligen det jätteintressant och givande men troligen stunder då man ifrågasätter livet eller så gör jag klar min sjukgymnastik, är klar snabbt och får troligtvis lite mindre betalt om man nu ens får jobb.
Hade ett anfall av nässelfeber i fredags också, vilket resulterade i ett besök på Nyköpingsakuten där jag råkade vara. Så nu är jag under utredning. Senaste dagarna har jag således legat i soffan och ältat och ältat och kollat på simning, jag o Phelps det är vi nu. Simning är iof sig rätt tråkigt efter ett tag, det sköna är iof sig att det är lite adrenalin i det, inte långdraget som cykling. Just nu ser jag avsnitt två av lilla melodifestivalen prepp, sköna ungar det där. Alla ska de bli kända, de behöver inte fundera på arbetsmarkand eller csn..de tänker bara på att de ska bli kända.
Idag ska jag fika med korpis i gamla stan, han blev klar sjukgymnast i våras och jobbar på bageri för han hittar inget jobb, just därför får jag lite ont i magen. Fast jag har ju faktiskt också jobbat på bageri och det var trevligt iof sig. Snart ska jag lära mig hur man slänger över snygga bilder hit från mobilen, sånt tar jag med tiden. jobbar fram till den 22;a, sen måste jag veta vad livet skall bli för något.


frustration mina vänner, frustration.

RSS 2.0