stånk o stön

har sån fruktansvärd träningsvärk så jag kan inte ens sträcka armarna över axelhöjd. Känns som överkörd av ett tåg. Tog en joggingrunda för att få lite omlopp i systemet men nu några timmar efteråt så är det fortfarande brutal brutal värk i armarna. Sitter på balkongen o pluggar flygplan. Imorgon är det dags, boeing 757 imorgon o sen 767 på fre. sen är det helg! Hipphipphurra, säger jag som inte ens börjat min arbetsvecka. Skall tydligen bli cirkus 24-30 grader i helgen. låter underbart härligt! Kanske blir ett premiärdopp då.
nej back to work. skall träna lite equipment nu....traggla traggla traggla.

Förresten HMs flipflops för 49kr är rena kapet. köp!

plugga plugga plugga plugga

image389

läser o skriver o läser o skriver..börjar komma ihåg hur det känns att vara student...det är ju inte jättekul egentligen. trött i huvudet blir man. Skriver skriver o skriver om alert call test, om rejected take-off och dyl. Får dock sitta i bikini på balkongen, äta en liten jordgubbe och sörpla lite brämhults. Var på pump igår, blev utpumpad på alla sätt. Jag var lite slö i början så alla de andra på passet knyckte de lätta vikterna..så jag fick ju ta tyngre än jag tänkt mig så till sista skakade nog varenda liten muskelfiber helt spastiskt. Dock var det himla kul! Träna är kul! Kanske går på step idag, Linus har försökt övertala mig att springa med honom i em. vette fåglarna alltså om jag vill det. Vill ju vara säker på att jag springer bättre isf ;) Annars har jag ju ingen lust. För det är ju en TÄVLING!
Nej slut med drönandet. Nästa vecka har jag o Sara N en slinga till Antalya o Sundsvall, det ni! här åker vi till exotiska platser. Hoppas hoppas hoppas hoppas dock på en Thailand på nästa schema, vore guld att ha en 10dagars slinga, jobba av den och sedan ha en del fridagar. Bokat in Lusitano-hästarna också, fre. den 13.e och ja ellenor, jag ska vända trenden!
Saknar lilla Svanen, jag vill ha en ponny.

Ut på balkongen med dig baske mig!

hit the balcony

och tro det eller ej men det flyger balkonger över hammarby sjöstad! ;)

recurrent...

recurrent till veckan så jag läser flygmanualen tills jag får ont i ögonen och det susar i öronen...Eller ja inte riktigt så men jag tänker mig att det känns så för då kan jag sedan göra något annat. Helgen har varit lugn..hela veckan egentligen, jag o Linus har varit småförkylda och mest bara sjavat runt här i Hammarby Sjöstad och inte gjort så mycket mer än lagat mat och njutit av balkongen de stunder det inte blåst sibiriska vindar. Har fixat träningskort på Nautilus här också, får se om man orkar sig dit imorgon och lyfta ngt kilo och springa några steg. Idag har vädret varit fantastiskt, har dock inte rört mig från lägenheten då jag som sagt känner mig sådär...Ska kanske gå och köpa mig en sallad nu eller ngt annat. Är liksom inte sugen på ngt, det är en irriterande känsla. Linus har köpt en ny fantastisk kamera som vi fotat lite med senaste dagarna, inga bilder inlagda på min dator än, men det blir riktigt fina bilder iaf! högupplösta och kanonbra!
Nåja, snart börjar jag jobba heltid igen, då blir det uniform på och ut o flaxa.
Måste köpa nya strumpbyxor och nya kabinskor så är jag ready to hit the road again.
Jag kan flyga, jag är inte rädd.

helgen hemma

var hemma på Skönvik i helgen. Jag o Linus tog bilen på fre em och åkte hem till fina fina Jämtland. Helgen var trevlig bland vovvar, mat, hästar och det allra allra bästa en liten fölis! :)

image386

image387
konsten att svänga en häst. dra här och tryck där. hoppla hoppla.
image388
Lilla fina fölet  mindre än 24h gammal, som troligen kommer att bli vit med åren.

hopp o lek

okej, jag ska springa. pannband på. jacka på. underställsbrallor på.
Check.

8km senare sitter jag här som en urvriden skurtrasa och funderar över varför varför varför människan var tvungen att födas halvlat. Varför kunde vi inte vara som hundar, liksom råka springa några mil av bara farten?

tisdagmorgon

jaha...Linus har åkt och tränat, jag har i sann hemmafruanda börjat tvätta lite av grejerna som vi har släpat omkring till jordens alla hörn. Igår gav vi oss på projketet att köpa utemöbel, 6timmar åkte vi runt på Stockholms alla utemöbelställen söder om stan. Vi kom fram till att vi måste vara ruskigt kräsna och att hitta en lyxig rottingsoffa som passar in perfekt med stora mjuka pösiga kuddar som inte kostar skjortan äro utopi.
Därför ändrade vi planen lite och vet nu exakt vad vi ska köpa, dynorna är köpta och senast nästa vecka bör tillskottet stå på balkongen. Fett nice!
Snart skall jag ut och springa, igår traskade jag min runda runt i skogen här, är ca 8km eller dyl, kanske lite längre och gick runt på under en timme och idag har jag jordens träningsvärk i rumpan. Sugen på att ha en liten pålle är jag också. Eller iaf ta en ridtur, måste kolla upp min julklapp från Linus, se om jag kan komma iväg på lite ridning. I övrigt viner vinden kring husknuten. Vädret vi hade i söndags när vi strosade runt på Djurgården verkar vara ett minne blott. Hittade en skitrolig sida på internet där de säljer HiPhone (!) frågan är då om de har Tony Ericsson också...hahahaha. Ute i Sickla hittade vi en tapet som vi gillade båda två så kanske kan jag få min vilja igenom ang.sovrummet :) benvita väggar och en fondvägg som är svart och vit. skulle bli så fint. Funderar på att komma till Stugun i helgen, och tänka sig så ska Linus följa med.
 Fler bilder från Sicily har vi här;
image380
Linus autograf
image381
piazza Cefalu
image382
Maffian sägs ju husera på Sicilien. lokalbefolkningens uppror.
image384image385


hoppla hoppla, nu ska jag lägga in nya kläder i tvätt maskinen sen skall jag ut på mördarrunda.


Sicilien

Iväg kom vi på Linus födelsedagspresent :) Efter ett antal om och men lyckades han komma hem från Frankfurt i lagom tid för att checka in på Mistral Airs plan till Palermo. Mistral Air var kanske ingen superhit i flygvärlden men vi kom ju fram iaf och brakade bildligt talat ner på den sicilianska marken. Från Palermo åkte vi sedan charterbussen runt på massa hotell tills vi blev droppade på Acacia Resort utanför Cefalú. Supermysigt hotell och fräscht rum så vi blev nöjda o glada.
En skön vecka med sol o bad o mys.

image356
poolen o hotellet i bakgrunden.
image357
pool o hav från hotellbyggnaden
image358
som synes ett superfräscht poolområde där vi tillbringade lata dagar i solen, orkade oss inte igenom en enda bok faktiskt. Vet inte riktigt vad vi gjorde med timmarna på solstolen men trevligt var det.
image359image360

Åkte på en tur till Palermo som var en hemsk stad, fanns iof sig en del att se men det var buller o bilar och själva staden kändes lite krigshärjad. Hann dock med att fota några fina hus och äta lite pizza så dagen var inte så tokig ändå :)
image361
image362

Annars jobbade vi på brännan och jag dregglade över Linus muskler och önskade att jag någon gång skulle kunna få för mig att träna lite mera.
image363
Sorry darling :) hahahahaha.
image364
image365
Middagsklara. restaurangen var lite mera av det snoffsiga slaget så personalen där såg gärna att man trippade runt i klänning och såg någorlunda representabel ut.
image366
En kväll på stranden, underbart väder, fantastisk solnedgång och underbart sällskap. Det mina vänner, det är kärlek!
image367

image368image369image370image371image372

DEN OFRIVILLIGE GOLFAREN

Avrundade semestern med lite minigolf. Jag var riktigt bra till och ifrån, slog en birdie på en bana där Linus inte ens fick spela klart! :) (sen att jag var värdelös på flera andra behöver vi ju inte nämna)
image373
gömmer sig bakom palmen i hopp om att kunna mygla.
image374
håll dig till hockeyn du! :)
image375
image376image378image379

kommer vi iväg?

Ja det återstår att se. Min resekompanjon är ute och flaxar än.
kom hem nu!

RSS 2.0