jodå, lite jul har jag haft

image281

image282

image283
image284
image285
image286image287
Premium på Thai Airways, så nära himlen man kan komma :) Kärlek!

Shoppat mig knäpp. Hade en superkul julafton i Bangkok med skaldsjurbuffé, champagne o goda drinkar o glatt sällskap i en supercrew! Somnade sedan i mitt rum på 16.e våningen med utsikt över hela Bangkok. Superhäftigt med alla lampor. Fick en söt julstrumpa fylld med choklad på mitt hotellrum också. Det gillar vi.
I övrigt hängde vi på MBK i Bangkok där man kan ägna sig åt shopping big time.Firat lite jul med Linus, julklappar o kikade på julkonserten från Reykjavik, tack Linus för att du är så söt med mig.
Imorgon ska jag trotsa Stockholm och ge mig ut på rea, kanske kan hitta ngt att trä på min kropp på nyår. Kunde vara trevligt. I övrigt hoppas jag på snö så man får åka lite skidor när man drar sig hemåt mot republiken.
Ska väl kanske kosta på mig ett mera informativt inlägg här vad det lider...Imorgon mot norr , sen jul med familjen och Åre i nyår!

börjar arta sig...

tack gode gud, nu börjar saker och ting ordna upp sig igen. Kommer väl ta sin tid innan allt är helt normalt men nu är det iaf någorlunda stabilt så man kan börja fundera på vardagen igen. Med vardag kommer jobb och jobba ska jag på fredag. Åker till Phuket och blir kvar över jul, flyger hem via Bangkok och har en vision om att inhandla lite juleklappar på NBK.
Har precis jagat ett gäng bufflar här ute....Alla highland cattle kom på att livet utanför hagen är mycket roligare, dock mina vänner, gräset är icke grönare. Så lyckades med lite övertalaning locka in alla utom en som tjurigt ställde sig på någon form av hög och vägrar komma ned. Så den orkar jag inte ens engagera mig i längre. Ringde min fader som tom hade stenkoll på var vi hade ny eltråd o annat, imponerande av någon som så sent som för någon dag sedan planerade en rymning från sjukhuset. :)

Nåja, vi tackar högre makter att vi fått tillbaka livsgnistan här i det gardmoianska nästet, Tack pappa för att du håller dig kvar på rätt sida ett tag till!
 Imorgon återvänder jag till Aspen. Jobbar lite på att skapa ett stämningsfullt nyår också, det hela kom liksom av sig men är sällskapet bra brukar det bli oavsett :) Blir nog rekreation i Åre, party känns sådär spännande just nu. Lite skidåkning känns dock lockande..Nåja, får börja med en jul på stranden här, sedan har jag höga förväntningar på juldagen här! ;)

image280
back to buisness

cirkus

ja, sista veckan har varit en berg och dalbana...hade en toppenhelg förra helgen, tack Linus!
Sedan blev det mindre toppen då min tilltänkta thailandstripp byttes mot en blixtresa hem mot snöiga jämtland. I vanliga fall hade det känts skönt att få komma hem några dagar och få andas lite frostig luft, träd iklädda rimfrost, snön frasande under skorna...Att stå och kika lite på karlavagnen där ovaför hustaken där den alltid varit...
Dock har det varit långt ifrån en vanlig vecka då pappa varit supernära att slänga in handduken helt. Dagarna har varit en enda lång väntan på att han skall komma tillbaka. När någon i ens familj blir dödssjuk så stoppar verkligen världen upp. Julen försvann innan den kommit, allt tappar sin mening och byts istället mot frustration. Dock blir man väldigt glad att så många hör av sig och bryr sig om en.
Klyschigt låter det, men man får verkligen nya perspektiv och tvingas se livet i ett annat ljus. Allt är inte guld och gröna skogar.. Nej, man ska verkligen passa på att njuta av sig själv och andra.

image279
oavsett hur turbulent livet månne vara så sitter den på sin plats.

oj. läsarboost

helt plötsligt har jag fått en läsarboost, vadan detta? Men vi firar med lite glass vettja!

image278

Ett rim till er som tillverkar egna tomtebloss;

"Spraka spraka som en komet, här är en pinne med järnsmet!"
(Madde -96)

nu vill jag flyga

haft ganska tråkigt schema ett tag nu, stand-byer och catering-check så inte varit ute på något längre äventyr på 2v. Så nu ser jag framemot nästa vecka  då det blir sol o bad. Har en Las Palmas imorgon, ska också bli kul. Ut och åka 75a.
Nu hoppas vi på ett klassiskt nyår i Åre.

image277

hästabstinens

fick jag igår så det räcker till och blir över....det enda som gnagde i min hjärna var lyckan att ha en lite hästmule att klappa på. Kände för att åka hem, säga upp mig och flytta till ett liv med hästar, hästar, hästar. Sådär som när jag var liten och varje vaken sekund analyserade och tänkte på dessa fyrbeningar....
Måste verkligen komma igång med ridning även här i storstan, helst skulle jag vilja tävla lite också men det rimmar inte riktigt med mitt jobb. Dressyr vill jag rida, ska dreggla över kuren imorgon.
Mamma o Sandra har varit på besök, gjort stan o ätit massa mat. otroligt för att vara jag som knappt kommer ihåg att göra käk.
I övrigt längtas det efter snö. Första advent imorgon firas med en stand-by. Fick dock en lagom tid, upp och hoppa kl. 5.30 inte så hemskt. Skulle egentligen till Las Palmas idag men kände mig helt förstörd som människa igår så sjukanmälade mig.

Lite gamla hästbilder..

image273

image274
Töltträning från marken, ger kondis....
image275

image276

RSS 2.0