bläää

är hemma och är sjuk istället för att åka till venezuela...urk. men bättre att ligga i en svensk säng när man känner sig tussig istället för att ligga i en sydamerikansk. Linus blev frisk samma dag som jag blev sjuk, så nu tycker ju jag att han är speedad till max som orkar både handla mat och gå på Ikea SAMMA dag!!!
Nästa vecka åker jag nog hem till stugun, läste några fina artiklar om barndomshemmet som tydligen varit i LT.

http://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=491799&avdelning_1=101&avdelning_2=105
http://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=491800&avdelning_1=101&avdelning_2=105
http://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=491801&avdelning_1=101&avdelning_2=105



.....det är ändå synd om mig.

försmäktar i Helsinki

Jag o Tom sitter på holiday inns buisness center och är viktiga just nu, påsken har jag firat på en Canarias-slinga, flög till Helsingfors på påskafton, sedan vidare till Teneriffa på påskdagen från Teneriffa till Lanzarote, sedan idag flög vi tillbaka till Helsingfors och imorgon flyger vi till Arlanda. Hade en tjusig svit på Lanzarote och blev nu uppgraderade här i Helsinki sen får vi kliva upp i ottan och åka buisness till Arlanda. Trevligt. hoppas jag tjänat mycket pengar den här resan :) Inte shoppat ngt förutom att jag glömde pinkoden till mobilen och blev tvungen att betala 120spänn för ett 2min långt telefonsamtal. Annars leker livet, ledig nu 3dagar sen Isla.

hoppla hoppla.

i ystert marsväder diktar jag detta

image333

sitter i köket och har tekakorna i ugnen, i bakgrunden hörs martin stenmarks klagande stämma. Har för någon kvart sedan vinkat av linus som ska till läkaren igen och kolla upp sin körtelfeber, stackarn.
Kom hem från Thailand igår, hade ett superroligt stopp! Shoppade lite, åkte till Kamala beach och gjorde ansiktsbehandling och självklart blev det lite massage också. Hade en katoy som massör denna gång, det är en intressant förteelse men jag sträckte mig inte längre än till en fotmassage!
åh, tog precis ut första plåten med bröd nu, mums! blir hur gott somhelst det här. Ska ta mig en liten joggingrunda tänkte jag bara bakningen är klar. Jag och sjuklingen har kollat på Bee Movie tidigare idag, shit va kul den var! Att sedan Thailändarna subbar den så roligt som de gör är ju bara hilarious!
Påskharen vet jag inte om den kommer. Jag har stand by men hoppas de ger mig ledigt. Åker till Isla Margarita nästa vecka, sista riktiga långstoppet för säsongen vad jag vet. Läser en hel del när jag ligger på playan och kan rekomendera att plöja igenom Kajsa Ingemarsson, Håkan Nesser och Martina Haag.
I Bangkok fick vi förresten denna gång det stora nöjet att bo i svit på 26.e våning, jojo. Resa med stil har alltid legat för mig ;) Du kommer väl ihåg Zakynthos Annso? Åh vad vi levde flott...
Den röda fina väskan är min nya kompis. I övrigt lite blandade bilder på badrummet på Holiday in Silom i Bangkok. Jag hittar en jordgubbe i Al Aine och Linus är sjuk och mosig i ansiktet.
Har nu skickat min nya anmälan till Karolinska! kul kul kul.

image327image328image329image330image331image332
image334

arla morgonstund

jaha, sitter o äter yoghurt med banan i, det förstår ni kära vänner är väldigt smarrigt. I övrigt är det lugnt på fronten. Kom hem från Phuket i lördags natt och är nu ledig tom fredag då jag skall göra Bangkok och Phuket en snabbis. Sedan har jag ingen mera Thailand utan skall åka till Isla Margarita i Venezuela, blir spännande! Har fått nys om en utflykt där man får simma, plaska o pussa på delfiner! Det skall jag göra.
På tal om djur, har ju så stort börjat rida igen och varit iväg på privatlektion vilket jag lurar på att göra denna vecka också, himla nyttigt att ha en Lillemor som skriker på en när man sitter på en arbetsvillig Nabantos som krumelurar så fint med jag böjer mig allt jag kan och inte bör i armar o ben. Men mot slutet såg jag tjusig ut skall ni veta!
Linus har influensa och jag är jetleggad, vilket betyder att han sover som en stock kring 06.00 på morgonen och jag kvittrar runt och är överenergisk, sedan somnar jag 15 på eftermiddagen och är så trött att ögonen skulle få vilken asiat somhelst avundsjuk. Efter lite mat sedan är ögonlocken 15ton tunga när Bolibompa börjar närma sig sitt slut. Så det är riktigt happy hour nu innan man kommit i fas med det svenska levernet igen. Var och tränade igår, en överhurtig Jeanette studsade runt på träningsgolvet i lingonröda byxor och lät exalterad över att så många kommit till lunchpasset "åsssså gör vi treeee armhäääävningar tiiiillll" You wish säger jag och maskar lite. Jeanette tittar åt mitt håll och ser lite trumpen ut....talk to the hand...mer än 20 armhävningar gör jag inte.
Även om jag borde. Förresten, vem vill ha stor muskler på axlarna, nej inte jag iaf :) så därför gör jag max 20 armhävningar.
Annars skall jag nu göra en annons på lilla Ljufa, så är det någon som är sugen på ett 4-gångs sto av årsmodell-01, så vet ni var denna donna finns.


Just ja! Har ju varit och ridit elefant! Återkommer med bilder på detta, en solig fredagsmorgon kom jag, Tom och Frasse på att en elephant-ride var på sin plats.

Vem är Frasse? Vem är Tom? Varför elefanttur? ...och var fick de elefanterna ifrån? Den spännande upplösningen av elefantturen följer.........

Elefantturen del 1

Det är en solig morgon, värmen får luften att vibrera och havet ligger spegelblankt. Vi vaknar tidigt och äventyrslystna i våra sängar på Novotel, vad skall denna dag bära i sitt sköte?
En stund efter frukost så kommer en snäll och skrynklig thailändare och hämtar oss i en alldeles för kall minibuss, vi får alla brainfreeze, men vad gör väl det vi ska rida elefant!


image323
jag styr elefanten med lätthet och elegans, Tom vinkar glatt till förbipasserande.
image324
men vad är det där? en elefantrumpa uppenbarar sig framför oss på den jordiga stigen!
image325
..jo! det är ju Frasse på sin elefant Pinky med thailändsk vän i rolig hatt som är ute i djungeln.
image326
jihooo va kul, jag o Tom har inte sett Frasse på länge så vi bestämmer oss för att hoppa av elefanten och dricka banana milkshakes.


RSS 2.0