hunger

just nu är jag så hungrig så hade jag behövt hade jag jagat en gnu, klubbat ner den, flått den och grillat den över öppen eld. Tur man har kylskåp, och familjens kylskåp dessbättre. Mitt kylskåp i Umeå botade ingen svält, det födde dock viss ångest och gav upphov till hägringar.

Nu ska jag berätta hur man lurar sig själv att man är onyttig, fast man egentligen inte är det.
steg 1:
Köp en vaniljyoghurt
steg 2: riv i lite 75% choklad (observera lite, typ en rad)
steg 3: Stoppa härligheten i frysen.
steg 4: vänta 15 min, ta ut den och skiva i en banan.
steg 5: färdig att avnjutas!

Voila! Hur gott somhelst och man tror nästan man ätit efterrätt men det kan ju inte räknas som mer än hyfsat nyttigt mellanmål. För en sann slasktratt som jag är det här ett superbra sätt att lura mig själv att jag fått det jag behöver av dagens goda.
image108
går än så länge säker

ååååh min gud

bara måste visa den här uppenbarelsen:
image106

 För att ni ska kunna relatera till min entusiasm så kan jag säga att denna häst gör mig lika exalterad som om jag skulle få veta att Jude Law ligger hemma i min säng.



vardagens överraskningar

Ica i Stugun har byggt om. Ja, ni läste rätt! Ica i Stugun har faktiskt utökat sin butik! kl. 09.46 klev jag över tröskeln och det riktigt snurrade runt i huvudet av att något som alltid, ja faktiskt så länge jag kan minnas sett likadant ut helt plötsligt antagit en helt annan skepnad. Det var som en ny dimension som öppnade sig där framför mina guldiga nike-skor, om man ska uttrycka sig storslaget. För ett ögonblick tappar jag hela konceptet med mitt ärende, så pass att jag frånvarande ställer mig i dörren och säger "åh herre gud" rakt ut, stannar så abrupt att en senig gubbe bakom mig i orange helly hansen och jordiga tretorn kör rakt på mig med sin kundvagn. Men jag märker det knappt...
Ica i Stugun har byggt om! byggt ut! Expanderat!


Förresten, tänkte klistra in en bild på en kundvagn här för att relatera till texten men hittade ingen som tilltalade mina sinnen. Hittade istället familjebilden nedan vilket gav uppehov till vissa spekulationer....




image104
är barbapappa ett djur?


smygläsare?

Jag vet att jag har trogna läsare här, följer min statistik slaviskt och inser att jag har en tapper skara läsare som följer denna blogg med intresse. Frågan är vilken typ av intresse, kanske är du någon som hittat hit genom kompis kompis eller så känner du kanske mig eller så är du en sån här som surfar runt på andras bloggar och snor idéer! Fast mina idéer är nog inte mycket att sno iof sig och inte gör jag något över det normala heller men det kanske är just det som lockar.
Att här sitter jag, 22-årig tjej i den jämtländska skogen och väntar på livet...
Jag väntar på att det ska bli lite mera spännande än ljummen latte och 2digestive choklad.
Varför gör man sådär som jag precis gjorde förresten? Förlöjligar sig själv lite, eller liksom nedvärderar sin tillvaro. (Okej, jag bönar och ber på mina bara knän att någon ska droppa en kommentar om att jag minsann har en fantastisk livsföring, en förebild för andra!;) )
En annan kanske mera konkret sanning är nog jantelagen, något vi svenskar blivit itutade sedan fosterstadiet, tro inte att du är något och gud hjälpe dig om du tror att du är bra på något.
Får flashbacks från bild-lektionerna på grundskolan, man jobbade tappert och idogt med en sned isbjörn i flera veckor. När den äntligen blev klar lektion 5 var man nästan tårögd av glädje över det man skapat och någon sa "gud va bra den blev!"  jag tittade bort och mumlade "Äh, den har ju helt sneda ögon och pälsen på benen blev inte bra heller så jag ritade dit lite djupsnö..."
Men innerst inne svällde det lilla 9-åriga hjärtat av stolthet och man vill bara skrika ut till hela världen att den här! Den här!  Den här isbjörnen har jag Madeleine Gardmo ritat, I rock!!!!

Isbjörnsfenomenet är något man bär med sig, varför kan man inte bara skaka av sig det och vara stolt och nöjd? Varför kan jag inte bara skriva att jag förstår att ni läser min blogg för den är så jävla bra!
I ROCK!!!

image103
res dig! var stolt! :)


jamtland jamtland, jamt å ständut

Har precis tagit mig en kvällspromenad. Klockan äro nu 23.00 och ljuset ute är fortfarande behagligt nog för att ta sig en liten utflykt på kvällskvisten.
Kvällen till ära promenerade jag ner genom trädgården och hästhagarna längs älven vars ytan endast bröts av någon enstaka canadagås sakta sjöfärd ner mot Stugun.
Försommaren....oh, jag blir så lycklig av att promenera i sakta mak längs vattnet, höra storspoven, någon enstaka gräsand och ibland storlommen ropa på de sina.
Sådana stunder känner jag mig grymt priviligerad. Jag får gå här och lyssna på naturen, utan att något stör.
Jag ser inte en människa, jag hör inte en bil. Det enda jag hör är gräsets friktion mot mina byxor när jag går, min egen andhämtning och tystnaden.
På någotvis blir jag förundrad över att jag har sådant behov av att fly detta, att det gör mig rastlös till tusen.
Jag menar, detta är ju paradiset!
Jamtland, jamtland jamt å ständut!
image94
hästarnas hage
image95

image96
luften är fylld av doftande hägg
image97
sugen på en aftontur?
image98
är det en fyrklöver som gömmer sig där månne...
image99
promenerar genom den tysta och dunkla skogen.
image100
himlen bådar om en ljus och vacker morgondag
image101
hem ljuva hem.

nonchalant, jag? ;)

image91
back in buisness!

Styrde kosan mot Umeå under den sena fredagseftermiddagen. Tillsammans med Björn och Lena som brodern styrt upp skjuts med (grazie bro) så blev det snart karnevalstämning medelst gurkdrink och baccardi lemon.
Sakta men säkert tuffade vi norrut och det var nog iaf lite synd om Björn som körde....
Väl framme i Umeå, stod annso redo att ta emot mig och mitt bagage. Packar ju för en sjumanna-orkester även om det så bara gäller en helg, man vet aldrig vad vädergudarna hittar på...eller partygudarna..
Väl framme hällde vi i oss en drink och började vår hälsningsrunda, hade ju en radda människor man ville hälsa på under denna 48-timmars sejour. Startade upp på språkgränd och jobbade oss sedan mot Peddan och sedan hamnade vi tillbaka på språkgränd där vi sedan kom att spendera denna helg.
Jag tjatade som besatt att vi absolut skulle besöka brasan eller bålet som brukar vara på fysikgränd...Varpå jag fick flera konfunderade blickar, brasan? - Ja, det brukar ju vara en brasa där. Förra året var jag där och det var hur mysigt somhelst. Vi kom sedan fram till att jag troligen stått vid en bil som brann där.....så fina bålet på fysik blev det inget med i år!
Som vanligt är ribban lagd ganska högt när jag och annso skall tillbringa en festhelg tillsammans. Erkännas kan att det enda vi ätit i matväg är en hamburgare på Max. I övrigt har vi levt på kakor, naturgodis och spaghetti...och en o annan chardonnay, riesling, absolut vanilla..ja you get it! :)
Herrarna på språkgränd hade en förkärlek för korv och bacon, något jag inte är lika förtjust i.
But hey, tack för att man fick en husman! (ja en hårdbrödmacka alltså...inte en händig karl!!...)
Trevligt var att träffa gamla sjukgymnast-klasskompisar, alla var lika trevliga och gulliga som vanligt! Tack för att ni inte glömt mig. Hann med en vända till basårs-Karin också, superkul att se dig!
Efter en lång afton med bland annat en "skaka-rumpan"-kurs som jag var självutnämd ledare i, blev det film och sedemera en rejäl baksmälla som smög sig på, hårt och brutalt.

going for a hunt
Låg däckade fram till 16-tiden, då vi börjar fundera på att man borde äta något, får i oss lite pasta och sen korkade vi upp lite vin. Mums! Sedan bar det av mot språkgränd igen där vi sedan drog mot News och Rex. Hann med att se lite gamla "kändisar" och dansade loss i de 45min som var kvar när vi äntligen tagit oss in på Rex...Nåja, de var väldigt bra trekvart! Sedan bar det av mot kvällens topp, hamburgare på Max! Som vanligt blir jag väldigt fascinerad av människor som raggar i kön på ett sådant ställe, känns som att man i det ljuset senare gluffandes hamburgare inte är sådär överdrivet attraktiv, men vad vet man.
Klämde sedan in oss i en svarttaxi och gled iväg mot efterfesten till orientaliska rytmer....


För att återknyta till rubriken:
- fy vad obekvämt det är här.
-mm..ska vi går härifrån?
-ska vi gå hem till dig?
-ja det kan vi göra, orkar du det?
-Nej.



fotnot: Tyvärr var inte fotografen vidare aktiv under helgen. Iaf inte när det gäller fotografering.

undrens tid

Hurra! Waffers chokladkex är nästan inte onyttiga :) Tack Gud för det, det finns hopp i världen.
Igår var jag rolig tycker jag:
Fick ett mess: "Jag vill ha det söta", svarade: "Det var exakt det som blev Adam och Evas fall"....är man inte svår så säg...Nåja..Händer i övrigt, har varit hos tandläkaren och det var över på 20min men kostade en halv förmögenhet och inte vet jag om det blev ngn skillnad heller förutom ett gigantiskt hål i budgeten. Imorgon funderas det på Umeå men det är ju den här partyturné-grejen också..Hur göra, var är det roligast att berusa sig månntro?
Hämtade Edda uppe hos hästarna på Skogslund, den lilla damen gör sina egna utflykter och det tycker ju matte är sådär kul, dessutom kom en störtskur när vi spatserade där också..Vad funderar jag annars på, ja inte mycket egentligen.
Har ett problem som låter otroligt löjligt och fånigt men det är så fort jag ska äta mat med familjen börjar jag asgarva, jag vet inte varför. Undra om det är någon form av ångest eller så är jag bara ovanligt glad av någon anledning. Eftersom jag inte har mycket vettigt att göra så har jag surfat runt på bloggar och insett att mer än hälften tjatar om kläder och frisyrer. Kan säga att jag sitter här med yesterdays fashion; juicy couture-brallor som är uppvikta för att jag skall kunna lapa lite sol mellan störtskurarna. I övrigt är jag naken...Om man bortser från den randiga t-shirten då. De flesta av dessa bloggar har dock noll känsla för vad som är snyggt tycker iof sig jag, aldrig i mitt liv att jag skulle anamma vissa av tipsen...kanske om jag ville se ut som en vandrande halva rea priset-klädstång från HM men annars, No thanks.
Lyssnar på radio och nu kom en till sån där låt som de har på core-pass på Iksu...man är fasen miljö-skadad men jag kan inte ens höra vissa låtar längre utan att magmusklerna börjar dra ihop sig, trots att jag inte varit på Iksu sedan Dec.... Iof sig vore det mycket tacksamt då man gärna får en vältränad mage igen.
Kollade på kort igår med lillasyster och herre jesus en sommar hade jag en grymt tränad mage, frågan är var den kom ifrån. Jag måste försöka komma ihåg knepet.
Kanske såldes det inga waffers chokladkex den sommaren?


171131-87
pelare i Vatikanen

ibland önskar jag...

..att jag vore sån som ringer in på tävlingar i radio, som anmäler mig till konstiga tävlingar i TV. En sån som njuter av springa en hinderbana i skogen på tid. Men det är ganska skönt att vara det outtalade geniet som sitter hemma på alla svar när det är frågesport i radio och det är ganska skönt att veta exakt hur man skulle dra hem storkovan i tv och det är ganska skönt att veta att ingen blir lycklig i längden av att vara snabb på hinderbana, det betalar sig helt enkelt inte..
Nu tänkte jag ge mig på en powerwalk, och då ska jag traska i raskt tempo och drömma mig bort för det är exakt vad jag gör. Jag hittar på olika scenarior där saker som aldrig i världen skulle inträffa i verkligheten händer, hur ofta överträffar realiteten drömmen egentligen?

image85
grattis killar, vinna är kul!

Varför har man med sig en videokamera på krogen? och varför filmar man privata tillställningar och sedan tar med sig bandet?
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1075375,00.html
då är man nog inte bara lite smådum, utan för korkad för att det ens ska kunna klassas som charmigt.

lägga rabarber

Nu har jag ätit upp det sista av pajen från gårdagen. Mums! Rabarber är inte så tokigt det. Har också pratat med en Mattias på VHS, han hade inte mycket vettigt att säga.
Varit och blivit friserad och känner nu att sommaren kan komma med detta sommarsköna hårsvall. Förresten anders, är det så att frisörer bara låtsas vara intresserade av att prata med en när man sitter där, eller tycker ni att saker är så himla spännande som ni ser ut att tycka?
Slapp dessutom betala parkering för precis när jag skulle betala kom trafikservice (eller vad det nu hette) insladdandes på parkering och sa att automaten var trasig så stå gratis vettja! Det gjorde jag också, och känner fortfarande en viss tillfredställelse att jag sparade 15spänn. Hallelulja.
nu är det rask marsch ut i solen som gäller, that's what life is about, getting a tan, staying in shape, looking like a goddess and feeling pleased....jag gör inget av det, men som sagt rabarber livar upp!
image84
rheum rabarberum

Förresten, kom på en grej jag tyckte var kul. Jag och min moder gick för att hämta några hästar som vi placerat i en hage längs vår spikraka infartsväg (ja, jag tycker också vi borde ordna en stilsam allé) nåja, iaf kommer en påse flygandes från någonstans (blåste ganska dukigt, eller snarare stormade) och denna påse flyger rakt på en highland cattle och då säger jag "titta han fick en påse, på se´!" hahahahaha.

lystring!

Nu börjar det ju vara soligt, grönt och skönt. Är det någon fler som skulle vara sugen på en krocketturnering? Jag skulle kunna ta på mig det ärofyllda uppdraget att arrangera ett sådant arrangemang någon afton/helg när folk är på hemmplan.
För er som ej är insatta i spelet ber jag ta en extra titt på följande länk:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Krocket

Vad jag föreslår är gammal hederlig svensk krocket, eller kanske kan man träna upp en kuse och köra polo :)
image83
slå ett slag för sporten

nu skall jag ta på mig mina gamla fotbollsskor och se om de håller vad de lovar.

the art of living....

image81
Wanna make me happy? Köp den här hästen, göm den i mitt stall så blir jag garanterat glatt överraskad!
eller för all del, bjud hem Slowmotion Phax så blir jag nog ganska överraskad också.

Idag ska jag baka bullar. Inget beach-07 här inte när regnet smattrar mot fönsterblecket. Sedan ska jag rida 4 hästar, är inne i hästerisvängen igen nu och det är så himla kul :)
Hästar är ju trots allt den största passionen i mitt liv. Just därför vill jag ha herren här ovanför så kan jag flina lyckligt när jag går till stallet. Nu vet jag att ni som inte är intresserade av hästar tycker att det här är lika spännande som jag tycker det är att läsa om kaninhoppnning. Men grejen är ju den att hästarna de ger mig ett lyckorus och det må låta klyschigt men för de få sekunderna när det verkligen råder total kommunikation mellan häst och ryttare, det mina vänner det äro magiskt!
Det är väl dessa stunder man väntar på, stunderna när man är i total samklang med sin omgivning. Rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt.
Harmoni, the art of living.


mina ponnisar

ätit 3 bananer så snart kan man med heder kalla sig apans släkting. Är sjukt trött också, tränar hästar för fulla spjut och igår hade jag en dust med Ljúfa som är rel. ny i familjen. Hon tror nämligen att hon skall bestämma mer än vad jag tror. Jag blir dock riktigt upprörd över henns tilltag och körde 30min uppfostran där vi grundligt gick igenom att jag är bossen på bästa hästiska. Återstår att se om hon kommer ihåg det idag.
Iggis min fine Iggis har en helbror som fått superbedömning för gångarter så nu kan jag skryta ännu mera om denne fine herre som gnäggar så sött åt matte när hon kommer för att klappa lite på lilla rosa mulen. Överväger att ta med mig honom när jag flyttar till Sthlm nu sen...
Jag behöver ha ett djur, han är ju så söt och han D A N S A R, ska ta mig en joggingrunda med honom sen och njuta av hans fina personlighet.
I övrigt bör jag verkligen packa upp min väska och det skall jag göra här i afton.
Måste boka en tid hos flygläkaren på Arlanda också så man blir godkänd för flygandet, planering planering planering,
Kollade på film där Rupert Everett var med igår, oh han är för himla stilig tycker jag. Kanliseringen stämmer läskigt bra nu faktiskt...
Annars har jag samlat alla mina arbetsbetyg och dyl i en fin mapp, god I'm professional.



Ellenor ; Zara mår förträffligt, hon har fått flytta in i matrummet och står i allskönsprakt under kristallkronan :)
nej dags för lite gospel.

image80
looking gorgeous in curtains.

ladies and gentlemen

Bib. Då är vi hemma igen med fötterna i myllan igen, trevlig resa har vi haft jag och min käraste väninna. Nedresan gick ganska smärtfritt förutom att min väska (GIVETVIS!!) kom kanske 1.5timme efter att vi landat i Palma, en efter en droppade av från bagagebandet stadigt hållandes i sin väska för att påbörja semesterveckan. Jag stod där dock som ett fån och kände att jag började koka mer och mer. Jag har nämligen dåligt tålamod, JÄVLIGt dåligt tålamod. Det börjar liksom krypa i mig och jag mässar tyst (lugn, lugn, ingen panik, bli inte galen, finns värre saker i livet, det är trots allt ganska skönt att stå här och vänta, tänk på de som väntar på mig ute i bussen..osv osv. Slutar dock oftast med att jag blir förbannad och måste dra en urladdande harang...sen mår jag bättre. Jag är dock ganska restriktiv när det gäller svordommar då jag tycker det låter så ovårdat, och sitt språk det ska man vårda för det är en attraktiv egenskap.
Nåja, sen var det full kareta mot Ocean Village Two och dags för en vecka i trevligt samkväm med en massa britter. Att ta sig ombord var dock en hel procedur då man var 3.e meter skulle descinficera händerna, var faktiskt helt extremt. Aldrig varit med om dylikt! Dock blev vi upplysta om att det var för vår egen säkerthet så ingen sjukdom skulle spridas ombord..ni vet ju hur det kan vara kring medelhavet, ibland drar det ju fram en och annan epidemi...frågan är dock vilken typ av sjukdom som skulle kunna slå till på en resa av detta slag där de flesta är kulturfreaks eller för all del mathuliganer.
Hamnde dock till sist ute på restaurangen på deck 12 och högg in på lunchen. Ellenor kommer inte ens ihåg vad hon åt, så hungrig var hon. Men jag minns. Korv och lasagne. Har aldrig förr skådat någon som ätit korv och lasange med ett sådant saligt uttryck i ansiktet. Har ärligt aldrig skådat någon som ätit en maträtt av dylik kombination heller.
Efterrätterna var kanske det bästa med bufféerna, oh, en dag åt vi 4 efterrätter. Man MÅSTE ju smaka allt, tänk om man missar sin favorit.
Vårt första stopp var i Tunisien där vi tänkte gå en runda i La Goulette och sedan lägga oss raklånga i solen. Dock poppade det upp kanske 30 taxichaufförer som absolut skulle skjutsa oss då Sverige självklart var deras favoritland och några snyggare människor än oss hade de ju aldrig i sitt liv skådat (vi försökte aldrig ens säga emot dem! ;) ). Så till sist sa vi att okej då en liten runda kan vi väl ta så vi drog till ngn marknad där jag blev helt frälst i en fruktskål som dock var prissatt långt över de pengar jag tagit med mig för att köpa en vattenflaska. Dags att koppla på charmen.
Han som äger affären säger "You can pay me in everything...paus..." och innan han hinner säga mer tittar jag på honom lite och ler charmernade och säger  retsamt "in everything?"...då skrattar han och jag får köpa den fina handmålade skålen för 10euro fast den från början kostade kring de 60. Jag är en sann affärskvinna.
Skålan har dock givit mig några bekymmersrynkor i förtid då jag kånkade omkring på den som handbagage under hemresan....I stundens ha-begär glömde jag bort att man ska ju ta med den hem också. Men nu står den här i allsköns prakt och väntar på att fyllas med solmogna apelsiner.

tjusig dörr i Tunisien. klicka vettja!

Sedan ladies and gentlemen bar det av mot Rom där vi bokat in oss på en tur så en mycket charmant italienska lotsade oss från hamnen in mot centrala Rom där vi mötte vår guide som efter lunchen och ett par glas vin hade en mycket snygg rumpa. Dock blev vi besvikna när han under sin chica skinnjacka som gav honom en mycket trevlig siluett hade en solkig flanellskjorta. Men italienare ni vet...oh......Pappa jag vill ha en italienare!!
Såg Saint Peterskyrkan, Sixtinska kapellet, Colosseum och alla must sees (Kommer annso o marita ihåg vårt papier maché-Colosseum?!) Så när vi inte spanade in svassande män så var vi kulturella till max och lunchen förtärdes med två trevlig engelska damer som passade på att snacka skit om varandra när den andra var på the ladies. Mycket trevlig utflykt! Dock lite smolk i bägaren då en sur beserwisser-tant skällde ut vår underbare guide och då vi genom ödets nyck hamnade på sätet bakom dem i bussen tillbaka mot båten så demonstrerade jag mitt ogillade genom att smälla upp bordet i ryggen på en av dem och när jag såg att de skrev att turen varit dålig på utvärdering sade jag högt och tydligt på bästa aristokratiska engelska att turen varit underbar och it was a pity that some people didn'nt find it rewarding and that it should be and additional trip for those who weren't able to enjoy culture.
Jag hämnades för hela bussens skull och de i sätet mittemot såg förtjust gillande ut.
För faktiskt, dessa damer var riktigt horribla!!
Vidare bar det av mot Genua, hann även avnjuta en och annan show av animation-team och jag och ellenor som ändock tillhörde det yngre gardet blev nästan generande av deras påhitt på scenen....Tilläggas bör att dessa underhållare var i snitt 20år och verkade liksom ha ett och annat behov som behövde sitt...erhm...

Nåja, Genua var väldigt vackert, typiskt italienskt! Hus som klättrar efter en bergsvägg. Italien Italien Italien...underbart!
Här besökte vi även Europas största akvarium och det var en upplevelse, dock lördagen till ära packat av vilt diskuterande helgfirande italienska familjer.
image70
en vacker ängel i Rom.

Efter en lång dag i Rom så fick vi ett tokryck i vår hytt och brände av ngt som kanske skulle kunna kallas ett mycket intitiativrikt musikalnummer.

i mitt esse

i sitt esse

två lyckliga dårar

I övrigt så avlöpte ju vår resa inte helt utan lite smålöjliga men roliga incidenter, vad hade ni förväntat er när vi är ute!! Lyckades tex med bedriften att till säkerhetsövningen komma iklädda flytvästen när alla andra hade den i handen. Jag kom med en ganska dum kommentar i restaurangen när jag efter 3dagars matfrossa inte orkat äta tiramisun som jag tagit och servitören undrar om det inte smakar bra, "Well, It was delicious a little bit to much creme though" tilläggas bör att det inte är någon grädde i efterrätten! hahaha...var ju bara för mätt för att orka den.
En annan sak som jag tyckte var jättekul var när vi en kväll skulle testa en ny restaurang på båten och helt plötsligt när vi går förbi liksom en gardinvägg så hipp som happ hörs en röst som säger "Have you seen me" med asiatisk brytning, då rösten verkligen kom från tomma intet så hoppar vi till och sedan tycker jag att ja lätt att se någon som gömt sig bakom en vägg då..sedan inser vi dock att hon pratar i sin telefon..men det var kul ändå :) Tänk er en gömd kines bakom en vägg som hojtar "have you seen me?".
St Raphael var mycket trevligt och en vacker ort, franska rivieran och Provence är ju ändå ett himmelrike för själen. Maten, klimatet och omgivningarna kan ju göra en ordblind till poet.

med vinden i håret, solen i ögonen och glädje i kroppen.

Sista stoppet i Barca sedan, oh Barcelona! Jag gillar verkligen Barcelona ännu mera nu än sist jag var där. Det är sån skön mix av trend, arkitektur och sköna avslappnad medelhavsstil.
Köpte tekoppar som jag tycker är grymt snygga, för de är verkligen Barcelona på något sätt. Inte bara det faktum att det står Barcelona på dem i olika typsnitt utan själva designen!
Blev en dag med lite kultur och sedan en rajd på stan, köpte mig en tjusig trech-coat som jag är mäkta nöjd med.
Den ska jag svira runt i och känna mig snygg i.

Vini, Vidi, Vici!

image75
knockin on heavens door

Tack för den fina veckan ellenor och tack Lester för att du städade vår hytt med ett smile! ;) hahaha.



Resan avslutades med att jag såg Jonas Gardell som köpt med sig en blomsterkvast, vilken fin avrundning på veckan.

Förresten nästa vecka kommer jag till Umeå! Då måste vi ses alla ume-bor (eller alla och alla, räcker med dem jag känner!)  :)

Arrivederci!

skräll

Tro det eller ej men blev erbjuden bägge flygvärdinnejobben! Trodde inte jag var så eftertraktad i branschen men tydligen. Tackade ja till TUI så nu får jag glassa runt i kläderna jag provade för några veckor sedan, god I'll be gorgeous. Så nu blir det till att flyga runt till värmen i vinter, trevligt! Skolan får således vänta lite men det är kanske ingen större förlust, är alltid fint med fler meriter i sitt CV.
Var ju i Sthlm i helgen och shoppade och kollade in Beyoncé som kanske var det snyggaste man kan se i kvinnoväg och jisses när hon sjöng. Fy tusan för sånna där människor som lyckas bli överbegåvade supertalanger!
Det är du och jag Beyoncé ;) hahaha. Nåja, humor har jag iaf!
All cred till en sådan multitalang som gör något hon brinner för. Det borde fler göra. Imorgon drar jag på kryssning, har inte lyckats packa en pinal men ska kolla på det nu här framåt kvällningen, köpte igår en klänning som jag är rent ut sagt kär i! Så himla söt är den att jag känner för att ha på mig dem jämt.

http://www.tui-group.com/en/
min kommande boss.

Hade ett trevligt besök på Naturhistoriska också, jag gillar museum och utställningar. Det är fascinerande och trevligt att få se människor som lägger ner sådan tid på forskning och sedan presenterar det så en vanlig dödlig ska få lite vett om livet. Återigen människor med passion! Det är vackert!
Blev dessutom så glad av damen som säljer choklad i Hötorgshallen, hon tittade på mig och sa "Är det du som skrattar så mycket? Du är SÅ glad!" Det var väl vackert? och kan man annat än vara glad när man har rader av choklad framför sig? Eufori!
Tack Nina och lillasyster för trevliga dagar!
image68
bring it on!

terapi.

Jag ska köpa en 50-tals soffa. Sen ska jag klä om den i ett Marimekko-tyg. Jag ser redan för min inre syn att det kommer bli grymt snyggt! Sen ska jag gå på auktion och köpa en kristallkrona, modern o fadern har precis köpt en Flos som jag är mycket impad av, dock ej kristall men en trevlig lampkrona. Broderns idé om att dra till Köpenhamn och köpa in lite konst var inte heller tokig. Jo, spenderbyxorna har åkt på. Jag tror jag kommer bli rik snart, därför tillåter jag den här typen av frosseri i materialistiska tankar. Apropå danskar och konst så tycker jag att de verkar ha en mycket mera avslappnad attityd till måleri. Liksom dra några streck från hjärtat, det gillar jag.
Eller så får jag och min bästis måla själva en afton? Berusa oss och måla från hjärtat. Kunde bli intressant. Mycket intressant.
check this out:
http://www.4her.nu/?cat_id=26&sct_id=0&subcategory2=0&gclid=CP2L-dyr7YsCFRRpXgod90-jRg
Gud vad bra det här kommer bli.
Tack för igår Marita, blev sjukt mätt och hes. Men trevligt var det! :) Grazie!


image67
vem vill inte kolla på tv med en panda?


 


RSS 2.0