bokat Sicilien

bokat en resa till Sicilien med start lördag. Hoppla Hoppla. Italien here we come.
Blir säkert underbart trevligt med lite vårväder kring medelhavet, Palermo blir kul att se. Sörpla lite vin ska man kanske också göra. Var lite utav ett infall men va tusan. Bellisimo!


stand by

har standby och har deklarerat, har vinkat av Linus som åker till Boston idag och lämnar mig ensam ett tag. Förkyld är jag också så jag snyter sönder näsan. Snart skall jag gå och kolla på pricken i mitt öga som jag kallar för lilla guldfisken.

åh! sms från darling.

vill du flyga?

http://www.flygtorget.se/platsannonser/Detaljer/?Id=1428

Tui söker mera folk, sugen på att söka och kanske någon jag känner så är jag gärna referens! :)
Promenerat i vårsolen, är så varmt så varmt.
Åre i helgen var toppen, massa sol o snö och en o annan drink så som det ska vara gjorde livet i pjäxor helt fantastiskt. Toppentrevligt sällskap också.

image355


på promenad med Sara

image347
gamla stan, cittá vecchia...
image349
posé a la Sara 

image348

sara o jag
image350
sara är asocial

och vad är en dag utan shopping?
image351

image352

image353

image354


usch vad dyrt det blev.


confessions of a fligtattendant

"åh vad bra, nya disktrasor!", så förutseende av mig att packa med det i en av flyttlådorna.Tar helnöjt mitt blåa inplastade paket till köket, vrider på det lite...gula och fina och stora som A4 ark. Perfekt!

Vänder på paketen, ser mitt namn och adress på den..hm märkligt, adresserade disktrasor...
hoppsan, det var visst min deklaration.

image346


kungsholmen runt

nu jäklar i min själ, ikväll ska jag o Annakusin gå Kungsholmen runt.

image345
man kan bli larvig för mindre. notera min ohyggligt snygga poncho, alla blir avundsjuka på den. Speciellt Linus.

average day

Tisdag, 15 april 2008 Blocket.se - tillbaka till förstasidan

Stockholm

Man fastnade i sopnedkast

Sverige 15 apr 11:20

En man fastnade på tisdagens morgon i ett sopnedkast i Åre.

Mannen hävdar att han skulle hälsa på sin syster, men att han inte hade några nycklar. Därför försökte han ta sig in i huset via soprummet, men fastnade med höften i sopnedkastet och kunde inte ta sig loss. Brandkåren arbetade i en halvtimme med slägga, spett och klippverktyg innan mannen var fri igen. Han var enligt SR Jämtland oskadd.


Är väl sånt som kan hända antar jag.

standby ladies and gentlemen

På mitt fantastiskt glamourösa jobb där jag får resa till när och fjärran land och vara så chic att man få gåshud ser jag ut såhär;
image344
Kom ihåg var ni såg den först, det är denna som kommer göra mig rik och berömd.

Nu sitter jag här och standbyar och kollar på byteslägenheter. Kom på den käcka idéen att idag skall jag minsann ta med mig kameran till mitt place i Aspen och fota runt lite. Borde också betala min telefonräkning på 2500, bläää.
För er som undrar så är det i denna vi sorterar förpackningar o dyl. numera;
image337
den lilla fina tingest köpte vi till ett fullt överkomligt pris och slipper drunkna i urdruckna mjölkpaket (hur man nu skulle kunna lyckas med bedriften att drunkna i ett urdrucket mjölkpaket?) vi känner oss mycket nöjda.


Nu till det väsentliga denna dag, jag skall delge mitt busenkla kycklinggryterecept som jag talat så varmt om.
image338

Fram med en stekpanna, modell lite djupare. Har du turen har du varit förutseende nog att du inhandlat;
Keldas heta thaisoppa, kycklingfiléer, soltorkade tomater, färska champinjoner, färsk chili och kanske ngt basilikablad.

1. stek kycklingen, krydda m. vitlök, salt o peppar efter behag.
2.stek även champinjonerna som du förslagsvis har sköljt och skurit upp i önskad storlek.
3.blanda champinjoner och kycklingen i en panna, gärna lite djupare stekpanna (typ som den på bilden, klassad som Linus söndagsfynd)
4. På med thaisoppan- snåla inte (eller hur är det man brukar skriva i recept? :D )
5. hacka chilifrukten och strö över basilikablad som du drar isär med fingrarna.
6. Red eventuellt av grytan om den känns för blaskig. Låt puttra på i pannan en stund.
7.Servera med färsk pasta och babyspenat. Kan säkerligen med fördel intas med alkoholhaltig dryck, lättare rött.
Bon appetit!

image339
..och kom ihåg, författaren tar inget somhelt ansvar för ev. fadäser.

image341
det här vindruvefatet är fantastiskt.

Förresten, liksom Marita tittar jag på tapeter. Har hittat den mest fantastiska tapet;

image343

så himla käck, nu inleds övertalningsoffensiven :) (kanske i hallen iaf?? SnÄäÄäÄäÄLLa)

uppe med djuren

image336
upp och står med tuppen.

Jodå, det är huvudet upp och fötterna ned. Flög Lanzarote med Sussan, Vivvi, Mattew och Patrik i fredags. Hade nästan ont i magen ned av alla småbarn, hjälp de var överallt! Känner då det, ingen modell mindre här på ett bra tag. När man flyg två Kanarias såhär nära inpå varandra är man lite utav ett vrak så lyckan var gjord när vår företagsfotograf stövlar på planet nere i Arecife,
"Jag skall med och fota" förkunnar hon. Kul, inte oss hoppas vi....Men 40bilder senare med håret fladdrandes i den kanariska stormen, skrikandes och tjoandes, boardandes 235passagerare kan jag nog få stå ut med att numera vara arkiverad i bolagets historia. Eller så blev alla bilder jättedåliga och jag får inte vara med alls, fast det är ju nästan ännu värre!
Vad händer annars, har en helg med linus faktiskt. Han skall dra till Tjeckien i veckan och jag skall dra till Åre. Så igår var det manana i hemmet. grillade och kollade på körslaget och var allmänt slackers, tog en promend i skogarna bortanför hammarbybacken. Idag verkar det regna och vi skall enligt utsago iväg och kolla på ngt sorts golv till balkongen. Jag måste nog köpa en mobil nu känns det som min gamla gör mig galen vissa stunder. Undra om vi ska orka iväg till fikaslottet sen idag eller om det blir thai på Koh Phanang som vi skippade igår eller så blir det kanske bara en bra film och soffan, grovt underskattat! :)

Klart alla som har tiden skall kika förbi Åre nästa helg också!

åh ett fynd!

idag har jag varit ledig, körde en LPA igår, 15timmar tog det men var trevligt då jag jobbade med mycket sympatisk crew. Idag har jag o Mie strosat runt i gamla stan och på söder, vi kom fram till att man borde ta en dag i veckan sommaren framåt och vara kulturell, boosta sitt sinne för den svenska historian. Sedan hittade vi en chic boutique i gamla stan där jag investerade i denna lilla pärla. Sicket fynd en helt vanlig torsdag, Hittade en scarf också som jag riktigt dregglade över men den kändes lite väl dyr för att kunna klassas som torsdagsfynd så....

image335
fynd

Den ska jag ha när jag ska dricka vin i sommarnatten för det gör jag otroligt ofta. Är hemma ensam för Linus är och spelar hockey i Danmark. Nästa vecka sk jag åka till Åre och leka i backen, blir superkul!
Nu ska jag äta en macka av mitt fantastiskt egen bakade bröd sen ska jag nog ta mig en dusch och göra en ansiktsmask sedan blir det nog bädden. Upp i arla morgonstund och en tur till Lanzarote.
Längtar till vår sales-dag då det enligt utsago ska finnas massa godie-bags!
I övrigt letar jag o Linus semesterresa men hittar ingen som verkar helt lockande, maj är en svår månad att resa i helt enkelt. Speciellt när man förväntar sig att havet ska vara varmt som badkaret.
Nej en uniform skall strykas och en kvinna skall duschas.

adios.

imorgon åker jag mot Jämtland

Sitter hemma hos Linus där jag numera flyttat in så nu ser här ut som ett mindre sjöslag. Vi rensar dock upp allt eftersom och skall köpa lite snygga hyllor att ställa våra fantastiska prylar på. Blev just nu akut supertrött när jag började fundera på att göra min CBT- security training för flygande..Så trött att jag nog måste skala en apelsin. Har senaste dagarna, burit lådor och packat saker för att förflytta mig från Aspudden mot Hammarby Sjöstad. Galet så mycket saker man har som man inte ens kommer ihåg att man har. Funderar på att köpa en ny mobil nu när vintersäsongen är över så det inte blir så många fler långstopp där man har mobilen i en sandig strandväska.
Våren är förresten här, plockade blåsippor tidigare i veckan och gjorde en runda inne i stan igår. klippte håret hos Anders på Sturegatan sen gled jag ner till Norrmalmstorg och Village där Emily och Maria lunchade, sedan brände vi stolares. Köpte iof sig inte så fasligt mycket utan nöjde mig med en tunika och en tröja. Efter det blev det ett Ikea-besök efter att ha baxat ut det sista från Aspen. Jag och Linus eller kanske främst Linus har fixat till klädkammaren och satt upp hylla och sorterat lite grejer så nu ser det riktigt fint ut så igår köpte vi två skohyllor så vi kan få undan lite skor...Ser ut som ett mindre fotbollslag är på besök när man kollar i hallen...fotbollslag med vissa feminina drag då....Käkade middag på O'learys och fick nöjet av avnjuta en hockeymatch medan vi njöt av de kulinariska läckerheterna.
Nej, nu borde jag göra det här dataprovet....
Senare idag ska vi till Farsta centrum tror jag det heter för att leta en jacka som tydligen är gina tricots topseller då den inte finns ngnstans, så får se om jag kan göra Sandra lycklig och hitta den. Min flight imorgonbitti går aptidigt känns det som, speciellt som jag måste snurra runt på taxfree och annat på femman innan jag kan sticka till inrikes. Varför gick jag med på det?
Nåja, whatever, nu var det 2min sedan jag skulle ha börjat med provet....

en apelsin var det ja.
ses hemma i snön. hoppla hoppla.

RSS 2.0