slapp lördag

idag har det inte blivit många knop gjorda..har pluggat, promenerat lite och sovit :) Hade en trevlig kväll igår med zalla o niklas, besök från stugun minsann. blev middag på jimmys, den obligatoriska hamburgaren. Kände mig välförtjänt av den efter ett duktigt träningspass med bla 40min på crosstrainern. Jobbar just nu med att plugga in lite bålmuskulatur och kikar på olika nervfunktioner. Imorgon skall brodern ramla in och även Linus agenter, så imorgon får man kanske ta av sig mössan och kamma håret. I afton skall jag nog förkovra mig i melodifestivalen vad det lider.


Just det.

morgonstund

strax dags för skola...kyligt ute så stickad polo har åkt på. skall idag ha fallseminarium och redovisa om en astmapatient, i övrigt har vi idrottsdag imorgon=ledigt! jihoo! känns helt helt underbart! då ska jag njuta av dagsljus :)
nej..dags att samla ihop sig.

egentligen ska man väl vara rödklädd

men det är jag mest till jul...så det blir alla hjärtans-sittning i en mycket vacker skapelse som Linus köpte åt mig från Vila, den gillar jag mycket. Tack Tack..sitter här nydduschad nu och skall försöka måla naglarna med ett nagellack som börjar ta slut...tusan...fick med det i en presentbox från no 7 när jag gick lösa på deras sortimenat och tyckte först färgen var värdelös men nu tycker jag det är lovely! Är lite rosa-rött..mkt fint.
Skall uppträda med ett spex i afton också, är väl sådär peppad då jag inte riktigt hunnit med att tänka på det så mycket menmen....varit en stressig vecka då vår föreläsare försvann en fm och vår kursansvariga föreslog att han blivit överkörd. Det hade han inte, han hade bara glömt bort oss och det innebär att vi har en sjuhelvetes massa att göra istället.
Nåja,nog med gnäll...dags att leta fram partyformen...ett tag sedan man hade den..var ju ett tag i livet man var mera i dimman än i dagsljuset i princip.

ännu en lördag i mjukisbyxa

jahapp..lördag kväll..sällskapar med studieböckerna som igår..känner att livet är väldigt spännande just nu..
dimmigt och dant ute..men ska nog ta mig en funderarpromenad,
sedan skall vi se vad som kan tänkas lirkas fram ur kylskåpet.

oviljan att plugga gör att jag....

gör allt möjligt annat.
tex, experimenterar med photoshop...fick till ett kort att se gammalt som gatan ut.

photoshop är kul, tänk om man kunde lära sig det.....eller tex sjukgymnastiken jag håller på att gå igenom..det kunde man också lära sig...kanske.

RSS 2.0