när du får oväntat besök

Då så, det är en ny vecka och nya tag. Haft standby nu på morgonen men varit lugnt lugnt lugnt förutom en mardöm att jag var på ett stall där de sa att jag skulle rida en förståndshandikappad häst. Letar stallplats just nu alt.medryttarhäst men först och främst vill jag nog ha en egen mule att pussa på. Hitta ett stall däremot är rätt svårt, hoppas på att hitta ngt ut mot saltsjöbaden eller Tyresö, får se hur det går.
Nåväl today åker vi hemåt jämtland, vi har köpt priser till tipsrundan som vi skall ha sätta upp kring Skönvik.
Har jobbat en hel del senaste tiden och nästkommande jobb är en Thailand-Al Aine tur! Ska bli riktigt kul att åka på långslinga. Boosta brännan i den 40-gradiga värmen. Ta någon massage i Phuket och få en ansiktsbehandling och höra, "Sorry miss, you're too fat!" :D hahahaha.

För att anknyta till rubriken;


När vi käkade middag med Sara för någon helg sedan hör vi ngt väsande som låter som en drake, sen seglar denna tingest över huset på bara några meters höjd....

Lustigt format det blir på bilderna nu...


äta paj

nu ska vi äta paj. annars jobbar jag o står i. midsommar firas i stugun, kom vettja.

hejhej


väntan i bangkok.

liten fotosession

image390
Linus har ju som sagt köpt ny kamera, det fina vädret har dock gjort att min data-aktivitet dragits ner rätt så rejält men nu när jag är lite halvt om halvt innelåst så tänkte jag visa upp lite av vår omgivning;

image391
image392image393image394image395image396image397image398image399
Ett litet axplock från två promenader..Den ena en kvällspromenad runt Hammarby Sjöstad och skogen runt omkring oss, och sedan två badbilder på Sally och en Svan.
Very nice indeed.


RSS 2.0