nya schemat

jahapp, dags att börja planera för framtiden. Fått schemat nu, i början av säsongen blir det ju en hel del skarvflygning och jag kommer hinna med 2turer till Dubai och en till Mauritius innan oktober är slut..Dock börjar jag inte jobba förrän 20.e oktober. Nu ska jag se framemot semester med modern! om 1.5vecka ligger jag förhoppningsvis vid stranden :)


min nypressade apelsinjuice

Jag och min eviga följeslagare, förkylningen sitter och avnjuter ett glas apelsinjuice. Vi har det så trevligt och chit-chattar sådär som man kan göra en lördagsmorgon med hela dagen framför sig...
Eller mja, jag fajtas och snörvlar med min näsa som gör allt för att bevisa att den inte på något somhelst möjliga mån tänker gå med på att lägga ner sin aktivitet. Varför är det så? Snyter man sig, nej då vill inte näsan. Men så fort man går 2m ifrån pappret då jäklar är det niagarafallet.
Igår var jag ute och drack vin med Linn o Emily, det var mycket trevligt, var på underbara bar tror jag det heter på söder, och om inte underbart så var det trevligt!
Idag ska vi se om fröken Helena vill ses eller vad som händer, blir ju ingen hektisk aktivitet med den här nästäppan.
Håller tummarna för Linus att han håller sig frisk nu, inte fått vara det sen före jul förra året typ. Hela den här veckan har vi båda legat nerpackade i soffan.
Jag o mor åker snart på en veckas all-inclusive också, en såndär semester när man bara ligger på en solstol och äter sig tjock och mår allmänt gott! Blir skönt, sen from den 20.e okt jobbar jag heltid igen så då är det skjuts ut i världen vare sig man vill eller ej. Är en del nya resmål för säsongen så det blir skoj och nytt hotell i Phuket, wepp!
Nypressad apelsinjuice förresten, det är livsnjutning!
Jag tror jag skulle vilja gå på moderna muséet.....


klapp klapp

I love it! Sitter och pluggar, skriver tänker och skriver lite mera. Det är så kul! Läser en kurs i stressfysiologi och det är bara så intressant. Sitter just nu och filurar på nervsystemet, sitter med funderingar på acetylkolin och noradrenalin. Tänker på hur fantastiskt abstrakt det kan vara...Hur vi tvingar vår kropp och knopp som helst vill klubba ner älgar och dansa en segerdans runt elden gnagandes på ett köttben sitta snygga propra och uppsnoffsade på kontor med olika deadlines ovanför huvudet, hur den rent uråldriga systematiken skall klara av dessa moderna former av stressnycker.

Helt plötsligt fick en torsdag med ljummet kaffe och en halväten chokladkaka en ny dimension.
Förövrigt har jag en träningsvärk som heter duga, yogaklassen var utan tvekan helt barbarisk att ta sig igenom, stod bredvid en dam anno 1940 helkädd i en Indiska-stass som böjde sig åt alla håll utan att sucka en enda gång, själv kände jag mig helt dubbelvikt och som om varenda liten muskel i min kropp darrade av utmattning och det här att andas som om man ska imma en spegel. You wish!
Blev sedan överrumplad under avslappningen att ledaren kom och började massera mig! Hyfsat oväntat.



För att förstå hur komplext det kan vara så får denna bild på okänt språk visa upp några små fina neuron med små läckert förgrenade dendrit-träd.

yoga yoga yoga

Ska dra på yoga i afton, inte yogat på ett bra tag så det kan vara en god idé. Dricker lite brämhults och är ensam hemma med regnet som lite droppar ihärdigt utanför fönstret. Haft en dag full av försök att hitta en värdig höstsemester till mig och mor, går sådär men nu ser det ut som att vi beger oss i oktober. Imorgon är det möte inför läkarkongressen, jobba jobba jobba. I övrigt är nog jag och Linus som två zombies, ingen av oss har nog egentligen hämtat oss från div. åkommor som vi haft under sommaren. Är första gången på länge som vi kan kalla oss friska! Fast trötta, vi ligger nog bägge två helst och snarkar i sängen.
Nåja, yogabrallor måste jag leta för rätta flowet!

Var är de fina höstdagarna?


tjuvtagen bild på grannar som har någon form av middagsbjudning

jaha


Back in Stockholm. Haft en tripp hem till regnet, hästarna och lingonplockning. Nu är jag tillbaka i det egna hemmet och är lite hemmafru ett tag, ska jobba lite strödagar men först och främst ska jag ägna mig åt en kurs i stressfysiologi som jag tycker ska bli jättekul! Precis beställt massa böcker som jag ska förkovra mig i. Annars händer väl inte så mycket förutom att jag ska träffa lite folk som jag inte sett på ett tag, träna duktigt och kolla på Linus när han spelar match.
Jag och modern överväger en semestertripp ngt under hösten och lite sand mellan tårna är alltid trevligt. Något annat man borde göra är städa och sortera bort en massa skräp som ligger och dräller.
Har börjat rida in Gára och Edda också, de har haft sadel på sig och blivit longerade så nästa steg är att ha lite bett i munnen. Sakta men säkert ska det nog bli ridhästar av dem också :)







RSS 2.0