bränna fett och bränna stasch

hittills har veckan varit en lång shoppingorgie, blivit ett och annat. Kavaj, sidentunika, no 7, 2 par stövlar och en ny kappa bla. har fått flytta in hos oss. Vi har också införskaffat en fantastiskt fin lampa från indori som vi är mycket mycket nöjda med. Den står nu i franska balkongen och sprider härligt ljussken. Linus har också brännt duktigt med pengar, finns ju så mycket snygga killkläder! Så nu lever vi på frysmat ett tag :)
Var på en mysig julmarkand i hovstallet också, fick klappa på en liten mule där också och hästabstinensen är total!
Ska dock på Globen horseshow med kusse och Linus mamma Heidi och syster Frida så det blir mysigt och säkert superkul att se massa fina väldresserade hästar.
Har haft stugubesök av syster, mamma och mormor så är väl lite därför det känns som att man totalt slitit ut sig på stan här....Har dock varit duktig och tränat också, cyklat, rodd och crosstrainer. Imorgon så är det jobbdags igen, känns som att man knappt hunnit vila upp sig bara. Se hur det går med läget i BKK bara. Nåja, som sagt snart dags för Globen!


elle interiör

förstår inte att en del människor kan läsa Elle interiör samtidigt som de tränar....själv ligger man dubbelvikt i muskelkramper för att man håller på att dö av utmattning medan donnan framför cyklar i sakta mak och samtidigt kollar in ett Marimekko tyg...Tränar man så tränar man tycker jag. Läser man Elle interiör ligger man hemma i soffan!
Kör fortfarande på 40min kondition, rodd och crosstrainer och sedan styrka....ligger alltid som en urvriden skurtrasa på golvet i slutet med blodsmak. Men faktiskt börjar jag få en ganska slimmad kropp! Hurra.
Thailand var trevligt, bodde på Novotel som omväxling och det var ganska nice, godare omelett där och lite mera thailandskänsla egentligen än Millenium. Själva jobbande gick fint, nervägen hade vi pax från Karlstad och hem från Nyköping. Så det var mycket att göra trots lång flygtid och snökaos i Svea rike.
Sitter med hemtenta och hoppas på att bli klar snart. I eftermiddag blir det shopping, man ju fått lön! Jihoo!
Resten av veckan blir trevlig med besök av nära och kära samt Globen Horse show. Sen passar jag till Köpenhamn på söndag..That's about that. Borde bli duktigare på att lägga in bilder. Har bla en fantastisk vit amaryllis på köksbordet som är så fin så jag vet inte vad. Sen har jag ju lite bilder från Thailand och jobb också såklart...
Oh jag vill rida i nysnön, galopp galopp.

jobba imorgon

jahapp..imorgon blir det CPH sen därifrån till HKT, har inte varit till Thailand sen i juni nu! Så nu är det verkligen på tiden att åka dit igen :)
Thailand is very nice, yes indeed.

brödbakning

AC-visit gick finfint igår. Jumbon är ett fint flygplan, gillar verkligen att jobba på det. Imorgon eller inatt kanske man ska säga är det dags för feeder-flight. Har en galen incheck vid 4-snåret så lär komma dit i bästa kinesögon-stil. Ska dock ladda med lite träning idag. Ska snart dra iväg till nautilus bara mina tekakor är klara här. Var lite sugen på att köra spinning och abs idag men kanske ska träna själv ändå. Måste få ordning på rodden, har varit förbannat slö på den sista dagarna alltså. Är som en urvriden skurtrasa när jag rott i 5-6min, men idag känner jag mig peppad :)
Kul att träffa några gamla kursare igår också, vissa som man aldrig ser och inte har någon koll på var i stan de huserar nuförtiden. Tittar på vår fina amaryllis som står så fint på bordet.
 
Kan bli lite förbannad på att det inom vissa idrotter inte verkar finnas något somhelst krav på tränare och dyl. att ha någon sorts fysiologisk kompetens, att man lägger hälsoansvaret på människor som inte har kunskapen att axla det.

Varför är så många människor på ställen där de inte borde vara?
Vem blir lyckligare av det?
Inte du, inte jag och framförallt inte personerna själva i det långa loppet.

knäckebröd

knäckebröd med hushållsost. Är det inte bland det godaste man kan avnjuta efter en långpromenad med rosiga kinder. Mums! min tarot-kortlek skulle nog behöva en reningskur för den lever sitt eget liv.
Igår köpte vi en amaryllis, ger lite julstämning faktiskt. Mysigt. Känner mig lite skrivsjuk idag, tror det mest beror på att jag borde sitta med näsan i min 747-papper alt. kolla upp ungraren Seyles...men går sådär bra alltså. Såg precis ett tal med Obama på tv, han känns som en man med vision och ambition.
Ett motionsspår håller på att ta form i skogarna häromkring. Mysigt det så kan man kanske ta sig en springrunda på kvällarna även vintertid. Nu fick jag hästabstinens, mysiga vinterkvällar i skogen med månen som ledlyse och glittrande stjärnfält ovanför knoppen och ögonen mellan två lurviga spetsade hästöron och en pålle som vant sätter hovarna rätt ställen i djupsnön.

någon gång i livet ska det se ut såhär bakom mitt hus.

747

snart är det dags för stora pippifågeln igen. Ska jobba på Upperdeck nästa vecka och det känns jätteskönt. Jag gillar att gå omkring där uppe och pamper them all :) Där är det mera gullande med passagerarna och man hinner verkligen ge mera tid också så då är det bara roligt att få visa att jo,.vi är serviceminded! Annars kan det lätt bli lite stressigt och även om man vill stå och prata vilket vin man helst skall välja till middagen och vilken som är den mysigaste stranden i phuket så hinner man inte med det på maindeck. I så fall skulle matserveringen verkligen ta hundra år! På UD däremot, där kan man prata, puffa och gulla och göra det med finess. Sedan tar man hand om cockpit också, de brukar vara väldigt trevliga och då kanske man kan öva lite franska också, känns som att det kan vara på sin plats. Franskan finns just nu någonstans i någon baklob i hjärnan och kommer bara fram vid speciella tillfällen. Konstigt nog kunde jag på Mauritius utan att blinka rabbla massa grammatiska ramsor och kunde tom hålla en föreläsning i possesiva pronomen. Ikväll AC-visit på ARN. Litet genrep inför flygningen nästa vecka, dessförinnan har jag en liten flight m.Mie! Blir jättekul även om det verkligen är en mini-flygning. Stressfysilogion går som smort, får högsta betyg i allt utan att jag själv riktigt förstår varför. Vilket iof sig är trevligt men samtidigt känns det lite märkligt att jag själv inte känner att jag riktigt behöver anstränga mig. I och för sig kan det ju bli ord jag får äta upp!

en av våra jumbos, de heter förresten Lov, Sex, Sea, Tui osv.....precis som en semester ska vara ;)

spelkväll igår

Igår afton blev det en klassisk söndag skulle man kunna säga. Middag m.fläskfilé och klyftpäror och sen godis och spel, spelade sverige-spelet och blev inte alls så osams som man hade kunnat bli. Jag och Anna kusin vs Linus, Maria och Mie. Jag o kussen tog hem segern. Well done. Åt mest godis gjorde vi nog också.
Idag pluggar jag 747 refresh, väldigt spännande. Skall också träna på nautilus, funderar på om jag ska gå på body pump. Hursomhelst ska jag ta en långpromenad i solen först :)
Veckan blir nog hyfsat lugn, har kursen, AC-visit och en feeder till Köpenhamn, ska i samband med den försöka vinka av Marita o co! Sedan åker jag o Linus till mor o far och kollar lilla hundvalpen och sen ska jag rida. Jihoo vad kul!


travelling the world

i veckan har jag blivit berest. Helsingfors-Dubai-Al Aine-Abu Dabi-Mauritius-Paris har varit mina arbetsplatser. Trevlig vecka med sol, champagne och fina hotell. Livet är ganska toppen ibland :) Flög hem med Air Mauritius, helt ok. sköna stolar och massa roliga filmer. Spanande in lite Bollywood-produktion :D
very nice. Ikväll är jag ev. taco-hostess....så bör kanske dammsuga. eventuellt.

RSS 2.0