solokvist en lördamorgon

jaha, då sitter man här solokvist med skräp på golvet och glas att diska. Känns dock inte så hemskt, lite tråkigt att det inte kan vara någon snö dock i vår huvudstad. Var ju helt underbart vackert hemma i Stugun i tisdags!
Vad har jag då gjort i veckan som gått, egentligen inte mycket alls men ändå haft fulltecknat på något underligt sätt.
Åkte ju från Stugun i tis.kväll o sen har det varit Standby och cateringcheck igår, mellan det har jag bränt stolares och socialiserat mig på bästa sätt. Varit med Linus men jag kan inte komma ihåg att vi gjort ngt särskilt förutom varit allmänt slackers i mjukbrallor.
Just ja, måste ju uppmärksamma!

Grattis Ellenor och Nils!
image296
här bakom kan man skymta det ömsinta kärleksparet.

Hunnit med att äta middag med Anna Kusin också, mycket trevligt fastän vi båda ifrågasatte att hambrugaren på Hard Rock Café såg så nyttig ut. Vad är detta? Har man bestämt sig för att svulla vill man vill ha ngt riktigt onyttigt inte ngt som halvskriker GI i smyg?
Nästa helg ska jag kolla på Linus när han lirar hockey, blir kul, jag som inte skådat annat än människor åkandes på tennisplan i Stugun. Hoppas att nivån är en annan ;)

Gud vad tråkigt att vara själv hela dagen och städa, ska kanske bränna av ett spinningpass, lär vara bra för kropp o själ men ska först ta en morgonrunda runt Vinterviken. Visst låter jag hurtig?
Jag bara låtsas.....Det ser bra ut.


Hur bränner man snabbast sin lön?

Steg 1.
Försök tänka dig in i rollen som en mycket slösaktig (eller här skulle jag hellre välja suppelativet njutningsfull person!) ex. jag;
image297

Steg 1b. Skapa ett behov, inte bara jag skulle vilja ha, utan jag behöver!
Steg 2.FROSSA, like you never done before.
image298image299
image300image301image302image303image304

Voila en fattig och lycklig person.
Har även haft en shoppingspree på TopShop och på Monkey men det orkar jag inte förevisa just nu. Nu har jag dragit mitt strå till stacken, varit en ytlig shopoholic så nu kan jag gömma mig i mina grymt sköna mjukisar från Intersport istället.

På måndag åker jag till Thailand igen och jag jobbar på upperdeck, jajjemänsan, fint så det förslår för en för dagen randig toppluva.
Kom hem!

Kommentarer
Postat av: Marita

va! Tycker du att det är dålig kvalité på tennis/brännboll/hockeyplanen i Stugun. Jag som precis skulle dit och åka skridskor.. Hmm, iofs var det ju några år sen man åkte :)

2008-02-02 @ 18:41:14
URL: http://masaa.blogg.se
Postat av: författarinnan

kanske inte fel på planen i sig, mera människorna på planen jag ifrågasatte. :)

2008-02-02 @ 22:08:47
Postat av: Ellenor

Tack å tack! Ljuvlig bild!
Ps. "Svarte man" förstörde vår barndom, Madde. Jag har förklarat för Nils att det är därför jag får ångest när jag ser ett par skridskor. Antar att du informerat Linus om samma sak? Ds.

2008-02-04 @ 07:11:51
Postat av: Evelina

Åh.. like the shoes alot!

2008-02-04 @ 08:50:04
URL: http://evelinaingridamalia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0