saker. ting. prylar. grejer.

varför samlar man på på sig så mycket grejer? och hur kommer det sig att hälften av sakerna sedemera blir saker som man bara flyttar runt och inte hittar någon plats åt. Har precis försökt städa igenom några lådor och man hittar ju allt möjligt, och omöjligt. saker man inte sett på flera år men inte direkt saknat och sedan saker som man blir glatt överraskad att man sparat men som egentligen inte fyller någon speciell funktion.

Igår var jag och blev omhuldad på make up store, oh så mkt saker man vill ha. Med tindrande ögon handlade jag grejer jag inte alls visste att jag inte kan överleva utan till det facila priset av 1500kr. Jag som skulle försöka hålla i mina pengar nu ett tag. Hittade igår också tor-biljetter till Johannesburg för 5000kr, så nu ska jag se om man kan hitta en spännande safari i Krugerparken som inte spräcker budgeten totalt och sen kanske det blir en tripp dit i maj...vem tackar nej till att smyga på en giraff, spana på en flodhäst eller kramas med en apa?
Hann också med att besöka mor på jobbet och titta på hennes små söta gymnasieelever och sedan ett besök i Linns nya fina lägenhet!

Våren äro kommen. tog en promenad nere på älven, och det var kanske 2dm vatten på isen, inte så charmigt och jag insåg funktionen av att ha ett par bra stövlar. Ett kvällsbesök hos min kvinna i livet hanns också med, vi åt faktiskt inget onyttigt vilket måste betraktas som en skräll.

I övrigt rekommenderar jag starkt att ni bör inmundiga en Riesling från Alsace. Mamma går vinkurs och vi har fått hem några lådor vin från päronens vinrader i distriktet. Ljuvligt.

image19

i djungeln svingar sig aporna

som sagt på med khaki-shortsen och safarihatten. nu ska jag spana efter en utflykt på savannen!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Madde=)
Va fin sida:)Vet du att ja saknar dig här i Ume!
Skunda dig tillbax!
Kram BB

2007-03-20 @ 12:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0