How lovely isn't that?

Hemma i fagra Jämtland. Var en lång och stundom intressant tågresa med min mor och hennes arbetskamrater, nu förstår jag att hon ibland ser så trött ut och tycker att det verkar vara en hopplös situation :)
Fredagskvällen var riktigt trevlig! Avslutningen hade vi på HK på Munchenbryggeriet med lite festligheter och obligatorisk fotografering osv. Sedan drog alla hem och på 2röda skulle man svida om för aftonen, den tropiska värmen fick mig att ganska snabbt välja shorts. Sedan var det bara att hoppa på tbanan till tekniska och Maria där vi tog oss en liten fördrink innan vi tog oss till Gamla Stan och restaurang Agathon, jättetrevligt! Dock kom vi lite sent så vi fick sitta lite på sidan av till Cameron och Azad dök upp. Blev dock det bord som det skrattades mest kring, har fortfarande träningsvärk i magmusklerna! Maten var jättebra, jag käkade scampi som var to die for. Drack gott vin och intog en frozen Strawberry Daiquri till efterrätt, fina grejer det!
Sedan med gick hela gänget med Lina i spetsen mot caféet där vi gled in snabbt och smidigt för lite dans och trevligt samkväm. Litet avslut med glass på Donken med Calle, Mie o Maria.
Nu ser vi framemot en liten reunion och filmvisning vad det lider!

Nåja, som sagt. Är på hemmaplan, har tagit mig en promenad och bakat en underbar kladdkaka! Bäst att passa sig bara så inte kjolarna blir för små nu ;) hahaha.

Home sweet home, en bild säger mer än tusen ord;
image182

image183

image184


Kommentarer
Postat av: ICIA

Inget godis på en månad! Är du med?

2007-08-26 @ 13:28:42
URL: http://ICIA.BLOGG.SE
Postat av: Marita

Men madde det där ser ju ut som våran kladdkaka.
Den som blev supergod...!
Puss

2007-08-26 @ 18:50:26
URL: http://masaa.blogg.se
Postat av: Martin

Hmmm...den där kladdkakan såg inte dum ut...;)

2007-08-26 @ 21:26:18
Postat av: hata kladdkaka

att du kan lägga upp en bild på något så vidrigt ;-)

2007-10-03 @ 18:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0